Am aflat de pe Facebook că bicicletele Pegas pot fi cumpărate și dintr-un magazin fizic, nu doar online. De altfel, Ateliere Pegas vă cheamă la lansarea noului magazin:

“Dragi tovarăşi, ne lansăm noul magazin din strada Vasile Lascăr 144-146 cu o petrecere autentică. Vă vrem alături de noi, joi – 16 iunie pe la orele 19, sa vedeți vedetele Pegas din colecția 2016. Am pregătit și câteva surprize așa că nu vă faceți planuri si petreceți câteva ceasuri cu noi la sediul nostru cel nou. De muzică si voie bună se ocupă DJ Jiji si invitații speciali – DJ Teo si DJ Vasile. Antrenorul de vorbe va fi nimeni altul decat Liviu Mihaiu. Ar mai fi multe de zis, dar mai bine veniți in vizită să ne distrăm și aflați atunci ce am mai pus la cale”.

Bicicletele Pegas au renăscut în 2011, când Andrei Botescu a înscris brandul Pegas la OSIM, după ce a constatat că vechiul brand expirase.

Investiții

Ateliere Pegas, a început să facă treabă, iar șeful eMAG a întrezărit o oportunitate de afaceri. Compania sa, Network Distribution One (NOD), a devenit acţionarul majoritar al Ateliere Pegas, cu un plan de investiţii care includ şi deschiderea unei fabrici. În prima etapă, NOD va investi 3 milioane de euro pentru dezvoltarea şi extinderea gamei de produse Pegas, cu obiectivul ca peste trei ani vânzările să fie de 25.000 de unităţi pe an, de zece ori mai mari decât cele din 2015.

După 2018, Pegas are în plan con­strucţia unei fabrici în România, bugetul estimat fiind de „minimum“ 5 milioane de euro.

Comentarii