Publicitate
Acasă Blog Cum au aflat 20.000 de oameni că mișcarea face bine

Cum au aflat 20.000 de oameni că mișcarea face bine

Teoretic, toți știm că mișcarea face bine, dar parcă nu realizăm cu adevărat acest lucru decât atunci când chiar o simțim pe pielea noastră.

În luna iulie a avut  loc un eveniment dedicat mișcării în aer liber, numit “cea mai mare oră din sport”, la care au participat 3.500 de persoane, sub privirile a aproximativ 20.000 de spectatori.

Eu aș fi numit evenimentul ăsta Puterea exemplului, dar organizatorii, Dolce Sport, împreună cu SmartAtletic și GetFit, au știut mai bine și l-au numit Cea mai mare oră de sport.

Pe parcursul a trei zile, pe 6 iulie în București, și pe 26 și 27 iulie în Mamaia, au avut loc 20 de ore de mișcare neîntreruptă, aproximativ 40 de clase de sport și 23 de tipuri de demonstrații. Au participat peste 72 de traineri din România și străinătate, iar cei care au dorit să învețe ce poate să facă mișcarea pentru ei au avut între  trei si peste 70 de ani.

Cei mai activi dintre participanți au fost răsplătiți cu premii care să îi ajute în practicarea sportului, constând într-o bicicletă, o pereche de ghete pentru Kangoo Jumps, suplimente nutritive şi materiale promoţionale.

Miscarea face bine - la Mamaia - piateta Perla

Instructori din 14 orașe ale țării (Brașov, București, Câmpina, Constanța, Galați, Mangalia, Onești, Ploiești, Rădăuți, Sibiu, Slobozia, Suceava, Pitești, Târgoviște) au animat atmosfera la eveniment.

La Mamaia trainerii internaționali Troy Dureh din Marea Britanie și Fernando Gorini din Argentina au adunat un public numeros la clasele de Khai Bo și Fit Box, respectiv Steel Kombat și Steel Tonic.

Iată, spre exemplu, cum a arătat o clasă de Fit Box cu Troy Dureh, unul dintre numele mari ale fitness-ului din Marea Britanie:

La Cea mai mare oră de sport au avut loc în paralel demonstrații de Kombat Jump, Super Jump, Zumba, Kangoo Jumps, Aerobic, Circuit Training, Functional Training, X-Tempo, Bokwa, Aero Box, Body Pump, Jukari Fit to Flex, High and Low Impact.
În plus, au fost amenajate zone speciale de Cycling și Boot Camp, disponibile pe intreg parcursul evenimentului, pentru cei care preferă acest tip de exerciţii.

Vedetele și-au testat pulsul

Printre participanții la cele trei zile ale evenimentului s-au numărat și experții Dolce Sport. Emil Grădinescu a ales clasele de Real Rider, pe când Florin Căruceru şi Iulian Miu și-au testat forța la Boot Camp.
Miu a făcut şi câteva exerciţii de Kangoo Jumps, împreună cu partenerul său de emisiune, Radu Oprişan, acesta din urmă urcând și pe trambulinele de Super Jump.  Pe ghetele de Kangoo s-a simțit foarte bine și Geanina Iacob, în timp ce prezentatoarea Ioana Scărlătescu s-a distrat la o clasă de Steel Kombat.

Am câștigat pariul cu inerția de care uneori dăm dovadă când vine vorba de a face o schimbare în bine în viața noastră precum cea de a începe să facem mișcare. Dovada e numărul impresionant de oameni care ne-au ascultat îndemnul și ni s-au alăturat. <<Cea mai mare ora de sport>> se adresează maselor și ne bucurăm că ne întâlnim pe un teren comun, nu numai în fața televizoarelor, atunci când Dolce Sport difuzează competiții de interes pentru telespectatorii săi”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător al campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

 Poze de la eveniment

Miscarea face bine - cea mai mica participanta
Cea mai mică și mai seducătoare participantă . Sigur va crește mare, frumoasă și sănătoasă pentru că mișcarea miscarea face bine, nu-i așa? (sursa: Ana M Sișu)
Miscarea face bine - sursa Casiana Cotofana
Sursa Casiana Cotofana
Miscarea face bine - cea mai simpatica participanta
Una dintre cele mai simpatice participante. Sursa: Claudia Sofron

Comentarii