Decathlon - pudra hidratare

Decathlon vinde pudră pentru soluție de hidratare și este și la promoție. Față de Isostar este mai ieftină. Nu știu dacă ați folosit, eu le-am testat pe ambele. Nu sunt sportiv profesionist și nu-mi pot da seama care este diferența dintre cele două, în afară de gust.

Pudra de hidratare de la Decathlon costă 18 lei, pudra de hidratare de la Isostar costă 69 lei. Produsele se aflau în magazinul Decathlon Pallady.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

9 thoughts on “Decathlon vs Isostar”
  1. daca dezlipesti eticheta “produselor de rehidratare” de la Aptonia vei constata prezenta a cel putin 2 “E-uri”. repet, trebuie sa dezlipesti eticheta si sa citesti ingredientele

  2. Multumesc pentru completari. As vrea sa fac, totusi, un comentariu. In primul rand, cele doua produse erau puse unul langa altul, pe acelasi raft. In al doilea rand, consumatorul nu cred ca sta sa analizeze faptul ca un produs este destinat rehidratarii, iar celalalt are x si y calitati pentru efort indelungat. Mesajul de marketing este simplu: A este mai ieftin decat B.

  3. Salut,
    comparatia de pret nu este corecta. Marca proprie Decathlon este un produs de rehidratare, in timp ce produsul Isostar din poza este pudra LONG ENERGY, un produs cu profil nutritional special, pentru eforturi de mare durata, cu adaos semnificativ de glucide.

    Cat priveste alegerea intre cele doua produse, este ca la orice alt produs de larg consum (spre exemplu un energizant de marca internationala versus energizantul facut de supermarketul X sau Y). O marca internationala prezinta garantia calitatii ingredientelor, dozajul optim si garantia antidoping, pe cand produsul marca proprie are avantajul de pret si este foarte util inclusiv pentru marcile consacrate deoarece permite accesul in categorie si acelor consumatori ce, din ratiuni de pret, nu vor sa cumpere izotonice, spre exemplu.

    Spor si energie la biciclit!
    Isostar

  4. Eu, sincer, prefer Gatorade in detrimentul acestor prafuri, care mi se pare ca nu se amesteca bine cu apa.

  5. Magazinele astea mari, care au volume la fel de mari, își permit să bage genul ăsta de promoții. Practic, sparg piața și nu pot spune că-mi pare rau :).

    Am cumpărat și eu Isostar cu 35 de lei, dar era promoție la Winter TriChallenge și am primit și un bidon de bicicletă în banii ăștia.

  6. Da, isostar hydrate & perform de 400g. Si eu m-am mirat ca e mai ieftin ca pe nutrivita.ro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds