Contact

Emilian Nedelcu - Biciclistulro

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Numele meu este Emilian Nedelcu și sunt editorul Biciclistul.ro de mai bine de nouă ani.

În 2016, Biciclistul.ro a fost inclus în top 10 cele mai influente bloguri de sănătate/sport/fitness. De asemenea, revista Biz şi agenţia de monitorizare online Zelist au inclus acest site pe lista celor mai influente bloguri de sport şi viaţă sănătoasă din România, în cadrul Digital Report 2018.

Pe acest blog puteți citi despre experiențele mele de la concursurile la care particip, fie că e vorba de ciclism, triatlon sau alergare. Ocazional scriu și review-uri despre biciclete, echipamente sau produse tech care ne ajută la antrenamente.

O altă secţiune căreia îi acord importanţă este cea de interviuri.

Am background de jurnalist, cu peste nouă ani de experiență, la ziare, reviste, publicații de specialitate și proiecte online.

2 thoughts on “Contact”
  1. Salut! Mă antrenez în cadrul Seven Sport Club, dar doar pentru proba de înot. Ei au însă antrenori pentru fiecare dintre cele trei sporturi ale triatlonului. Toţi antrenorii sunt coordonaţi de către cel mai bun antrenor de triatlon din România, Flabio Carmona. Intră pe pagina lor, consultă informaţiile de acolo şi dacă te interesează mai multe detalii contactează-i. De asemenea, îţi pot răspunde şi eu la întrebări, dar prin prisma experienţei mele.

  2. Salut,
    Daca am inteles bine, te antrenezi cu un antrenor la inot, sau pt triatlon? Ma tenteaza sa reincep antrenamentul pentru triatlon si sunt curios cum a evoluat acest sport, ce cluburi au aparut, ce conditii de a ma antrena poate un club sa ofere. Multe intrebari 🙂 . Am concurat la un moment dat(acum 14 ani) pentru clubul delfinul.

Comments are closed.