Maratonul Vinului - poster - 2012

Maratonul Vinului 2012, concurs recomandat și pedalat de Biciclistul.ro, va avea câteva modificări față de anul trecut.

Vom încerca să păstrăm traseele de anul trecut, dar vor fi câteva schimbări minore. Ediția de anul trecut ne-a arătat ca trebuie sa acordăm chiar și mai multă atenție distribuirii voluntarilor pe traseu (ne-a lipsit o persoana într-un punct important, iar câțiva concurenți au greșit astfel traseul terminând cursa cu 3km și cu o urcare mai puțin). Anul acesta nu mai scapă nimeni de această ultimă urcare. Primim mult ajutor din partea P&G Urlați, sponsorul nostru principal. Ei ne ajută cu mai mult de 40 voluntari în ziua respectivă – a declarat Samuel Onn, unul dintre organizatorii concursului, pentru ciclism.ro.

Alte noutăți: startul se dă la ora 10.00, cu o oră mai devreme față de anul trecut, ca să nu ne prindă căldura aia mare. Oricum o să ne prindă.

Dacă anul trecut organizatorii erau în număr de patru, anul acesta sunt în număr de șapte. Nu m-am prins, din interviul ciclism.ro, care sunt ceilalți trei.

Tricourile, foarte lăudate anul trecut, vor avea cel puțin aceeași calitate și anul acesta.

Nu e o noutate, dar trebuie spus: Maratonul Vinului este un concurs caritabil (bravo!) și toate sumele strânse vor fi direcționate către organizația Casa Rozelor.

Anul trecut am reușit să donăm 15 paturi pentru pacienți, anul acesta sperăm să putem mobila una din unități și să renovăm podeaua și geamurile. Toată lumea care participă la Maratonul Vinului (concurenți, sponsori, parteneri, voluntari) contribuie la acest gest caritabil. Putem fi cu toții mândri de acest fapt – spune Sam.

Până în acest moment mai sunt 75 de locuri libere, iar înregistrările se închid în data de 11 iulie. Numărul participanților va fi limitat la 500. Ne vedem acolo!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds