BikeXpert - petrecere 10 ani

BikeXpert împlinește 10 ani de la înființare, iar sâmbătă, 8 decembrie, ora 20:00, dă o petrecere în club Fabrica, unde sunt așteptați bicicliști, bicicliste, clienție, colegi de pedale, colaboratori, concurenți, parteneri și prieteni. În două cuvinte: toată lumea.

Intrarea este liberă pentru cei care dau share la poza evenimentului de pe pagina de Facebook a BikeXpert sau pentru cei care dau join la eveniment.

Club Fabrica se află pe strada 11 iunie nr. 50. Ne vedem acolo?

Un pic de istorie nu strică

BikeXpert a deschis primul său magazin în 2002, cel din șoseaua Pantelimon nr. 94. După 10 ani, magazinul e tot acolo. La început, magazinul BikeXpert era cunoscut drept “la Magellan”, dar ulterior și-a schimbat numele în ceea ce l-a consacrat astăzi.

Ce biciclete a vândut BikeXpert: Median, Magellan, BeOne, Merida, Kona și, evident, brandul pentru care este cunoscut în piață, Cube.

În 2005, a fost deschis al doilea magazin, din Calea Moșilor nr. 46, care a fost mutat în 2011 într-o zonă cu vad mult mai bun, pe Bulevardul Corneliu Coposu nr. 5, la doi pași de Piața Unirii.

BikeXpert are în prezent două magazine și un depozit propriu, de unde comenzile online pleacă în toată țara. Compania are 15 angajați și peste 50 de parteneri la nivel național.

Partenerii evenimentului

Club Fabrica, Radio Guerilla, Freerider, Ciclism.ro, DirtBike, Biciclistul.ro, Skirt Bike, Optar, Metropotam, Port.ro, UZR.ro, Best Event, iConcert.ro, Hailaconcert.ro, tilllate.com, Romanian Rock Radio, TV Seka Zone, Metalhead, The Beat.

BikeXpert - petrecere 10 ani

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “BikeXpert aniversează 10 ani și dă petrecere: Vii?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds