Sony Action Cam

Sony Action Cam

Cluj Winter Race 2012 este un fel de Priva Evadare pentru clujeni. A ajuns la a șaptea ediție și adună  tot mai mulți sponsori.

Mie mi-a atras atenția Sony, care va da câte un Walkman MP3 locului 1 de la fiecare categorie. Sony o să aducă la fața locului și Sony Action Cam, care concurează cu GoPro.

Camera Sony se adresează surferilor (poți s-o bagi și în apă), celor care se dau cu snowboard-ul, skaterilor și, evident, bicicliștilor.

Gizmodo scrie că-i incredibil de mică și ușoară și că, în unele privințe, seamănă cu o altă cameră, concurentă, Contour+2. Are lentilă Carl Zeiss și un senzor de 16 megapixeli.

După ce i-ai montat carcasa, pentru waterproof, dacă vrei să mai faci vreo modificare la setări trebuie să te folosești de telefon, pe care instalezi o aplicație specială.

Potrivit Gizmodo, partea cea mai proastă la această cameră este faptul că n-o poți roti, astfel încât să filmezi din orice unghi. GoPro Hero 2 se poate roti 180 de grade.

Dacă o să am ocazia s-o testez voi reveni cu mai multe amănunte.

——————————–
Susține acest blog și caută-ți cadoul de iarnă pe Revu.ro sau fă-ți cumpărăturile la eMAG.ro urmând linkul de afiliat. Nu plătești nimic în plus, iar mie îmi revine un comision de 3% din valoarea comenzii. Acest articol conține linkuri afiliate.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds