Ultima actualizare: decembrie 2012.

Mai jos puteți găsi lista de magazine recomandate de Biciclistul.ro, unde suntem parteneri în calitate de afiliați.

Vezi ce înseamnă marketingul afiliat.

Pe scurt, în calitate de afiliați recomandăm produse și servicii ale magazinelor de mai jos, iar dacă acestea sunt cumpărate ne alegem cu un comision de vânzare. De obicei comisionul este de 3%.

Comisionul încasat de Biciclistul.ro nu se adaugă la valoarea comenzii clientului, ci este plătit de magazin. Nimeni nu pierde nimic în această afacere, nici clientul-vizitator, nici eu, nici magazinul, ci toată lumea câștigă: eu niște bani, clientul un produs și recunoștința mea, iar magazinele obțin clienți.

Ne puteți susține site-ul cumpărând din magazinele recomandate de noi. Iată lista extinsă de magazine recomandate de Biciclistul.ro:

Magazine din străinătate

ChainReactionCycles.com

Este cel mai mare magazin online de biciclete din lume, din punct de vedere al stocului de biciclete, al stocului de componente și accesorii. Dacă pe website-ul acestui magazin un produs apare ca fiind în stoc, atunci produsul respectiv se  află în depozit și la scurt timp  după ce clientul a plasat comanda magazinul deja inițiază procesul de expediere.

ChainReactionCycles.com cumpără mult, foarte mult. Pentru că au stocuri foarte mari, au și prețuri foarte mici. Sunt de urmărit mai ales promoțiile cu ocazia evenimentelor speciale, precum Crăciunul.

Transportul către România este gratuit la comenzi de peste 99 de euro. Altfel, costul standard pentru transport este de 5,99 euro. Durata aproximativă pentru onorarea unei comenzi este de 6 zile.

Wiggle

Wiggle este cel mai mare magazin online de biciclete din Marea Britanie, cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea de biciclete și componente.

Oferta acestui magazin include biciclete mountain bike de top, biciclete de șosea, componente și accesorii pentru ciclism.

Wiggle este importator exclusiv în Marea Britanie pentru brandul Focus și mai comercializeaza branduri precum Shimano, Kona, Assos, Specialized, Giant, GT, Race Face Gore, Endura, dhb, Campagnolo, SRAM, Cateye, Northwave, Pearl Izumi și încă alte câteva sute.

Wiggle oferă o gamă extinsă de produse sportive pentru alergare, înot și triatlon și are o secțiune specializată pentru femei.

Evans Cycles

Evans Cycles are în oferta sa peste 25.000 de produse, care includ o gamă extinsă de biciclete din toate disciplinele, cursiere, mountain bike, biciclete pliabile, biciclete BMX, biciclete pentru copii, biciclete touring și biciclete pentru triatlon.

Lista de branduri aflate în oferta Evans Cycles include mari producători, precum Trek, Specialized, Cannondale, Scott, Brompton și mulți alții. Magazinul are exclusivitate în Marea Britanie pentru BMC, Louis Garneau, Jamis, Tern, Norco. Evans Cycles are inclusiv propriul său brand de biciclete, Pinnacle.

Transportul către România este gratuit la comenzi mai mari de 50 de lire sterline, pentru produsele din secțiunea clothing, part, accesory. Altfel, transportul costă 4,99 lire sterline.

Transportul produselor individuale costă 20 de lirer sterline și este gratuit la comenzi mai mari de 250 de lire sterline.

Transportul pentru biciclete este de 40 de lire sterline.

Pentru toate comenzile, transportul durează între 5 și 7 zile.

Cyclestore.co.uk

Cyclestore.co.uk este un magazin online din Marea Britanie care s-a înființat în anii 80 și se află lângă Manchester.

Magazinul comercializează toate branduri precum, precum Specialized, Giant, Shimano, Oakley, Altura, Endura, GT, Orange, Mavic, Fox, Lapierre, Cateye și multe altele.

Transportul către România costă 16 lire sterline și este gratuit la comenzi mai mari de 175 de lire sterline. În cazul bicicletelor, transportul costă 20 de lire sterline.

Sportsshoes.com

SportsShoes.com este un magazin specializat în branduri sportive pentru alergare, îmbrăcăminte specifică, accesorii și echipamente, la prețuri foarte avantajoase. Acest magazin este unul dintre magazinele online sportive de top din Europa.

SportsShoes.com are în ofertă peste 3.000 de produse, de la cei mai mari producători de echipament sportiv.

Transportul către România costă 17 lire sterline și include și asigurarea produsului. Timpul estimat pentru onorarea comenzii este între 8 și 12 zile lucrătoare.

Magazine din România

eMAG.ro

Este cel mai mare magazin online din România. Are inclusiv și produse sportive.

Revu.ro

Este un motor de căutare online de produse din oferta a peste 230 de magazine, din diverse domenii, de la lenjerie sexy, până la electronic, electrocasnice și cărți.

Se actualizează

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds