Start Prima Evadare 2013

Start Prima Evadare 2013

Academia de Poliție rămâne și anul acesta locul de start pentru Prima Evadare, cel mai mare concurs de mountain bike din România, în ciuda zvonurilor care au circulat în ultimul  timp, potrivit cărora startul se va face din centrul orașului.

“Povestea încercării mutării lui (n.r. startului) către centru este lungă și poate nu am găsit destul de multă susținere”, scriu organizatorii concursului pe site-ul primaevadare.ro.

Cum se va aranja marele pluton la start

Anul acesta vor fi peste 3.000 de concurenți, potrivit estimărilor pe care le-au făcut organizatorii. În acest moment, sunt înscriși aproape 2.000 de concurenți.

La un asemenea puhoi de bicicliști e foarte importantă ordinea de plecare. Am mulți prieteni care s-au plâns că anul trecut s-au poziționat prea în spate și n-au avut loc și timp să facă depășiri. La această problemă s-au gândit și reprezentanții Primei Evadări când au hotărât următoarea măsură:

Concurenții de anul trecut reînscriși și plătiți până la data de 7 mai 2013 vor primi numerele în ordine valorică, urmând ca așezarea la start a primilor 500 să se facă exact în această ordine (cei care au terminat traseul în maximum trei ore).

Mai precis, primele 500 de numere de concurs vor fi acordate în funcție de rezultatele obținute la Prima Evadare 2012.

Prima  Evadare 2012 a însemnat pentru mine, la finish, locul 233, după 02:37:42

În cazul în care nu ați mai participat la Prima Evadare până acum, trebuie să trimiteți un e-mail la info[at]nomadmultisport.ro, în care să faceți dovada că v-ați clasat în primii 10% în cadrul unor competiții montane. Verificați lista pe site-ul Primei Evadări.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds