Magazin Mos Ion Roata biciclete Felt

Moş Ion Roată, distribuitorul exclusiv al bicicletelor Felt în România, deschide un nou magazin la Braşov, în urma unei investiţii de peste 150.000 de lei, au declarat pentru Biciclistul.ro reprezentanţii companiei.

Magazinul are o suprafaţă de 170 metri pătraţi. Moş Ion Roată Braşov va oferi clienţilor toate brandurile care sunt prezente şi în magazinul de la Bucureşti, Felt, XLC, Vittoria, Geax, Catlike, Castelli, dar şi componente de la branduri de bicicletă consacrate.

Adresa noului magazin este Bd. 15 noiembrie, nr. 37.

[nggallery id=256]

Strategia pentru 2014

Extinderea reţelei de magazine Moş Ion Roată se face în paralel cu extinderea reţelei de dealeri, căreia îi acordăm o importanţă deosebită, a declarat Roxana Bituleanu, administratorul companiei.

În prezent, Moş Ion Roată are 20 de dealeri.

Reţeaua de dealeri va fi extinsă în acest an, mai ales în condiţiile în care în 2013 am investit peste 6.000 de euro pentru punerea la punct a unui sistem online business to business, cu ajutorul căruia partenerii noştri pot şti în orice moment stocul real de biciclete, pot vizualiza informaţii detaliate despre produse şi pot comanda produsele pe care doresc să le comercializeze, a spus Roxana Bituleanu.

Oficialul companiei a estimat că Moş Ion Roată va înregistra o creştere de 15% a cifrei de afaceri în 2014, procent similar şi în ceea ce priveşte numărul de biciclete vândute.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.