Lacul IOR - parcul Alexandru Ioan Cuza

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dacă nu aș fi fost întrebat de prea mulți dintre cunoscuții mei câți kilometri are o tură de lac în parcul IOR, nici nu aș fi dat atenție acestei informații. Dar iată că cineva a măsurat “aproape oficial” tura, iar rezultatul obținut este fix cel pe care l-am anunțat și în titlu: 3184 de metri.

[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-microphone” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]”Am măsurat distanța exactă a parcului cu ajutorul unei roți de măsurare a distanței cu afișaj electronic, pe jos, pe lângă lac, pe porțiunea de beton din stânga pistei de biciclete (porțiunea îngustă). Acum pot spune cu certitudine, conform măsurătorii, că distanța este 3184 m. Am stabilit punctele pentru 1 km, 2 km, 3 km, 5 km, 6 km, 9 km și 10 km, urmând să le marcăm în acel mai scurt timp”, a spus Rodica Oprina.

(foto: Ilie Daniela, Rodica Oprina, Ștefan Oprina)[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”29196″ style=”vc_box_border” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds