Natalia - mountain bike

Nu voi concura doar eu la triatlonul de la Mamaia, ci și Natalia, la proba de duatlon, categoria 7-8 ani. Va avea de alergat 300 de metri în prima probă, pe urmă de pedalat 3 km, iar ultima probă va fi tot alergare, 1 km.

Probele se vor desfășura integral pe promenada pietonală din Mamaia, cu startul din zona Hotelului Rex. Copiii vor pleca în proba de alergare spre Năvodari, urmând să parcurgă o tură de alergare înainte să se întoarcă către zona de tranziție. Proba de ciclism se desfășoară către Constanța, iar concurenții vor parcurge patru tururi. A doua probă de alergare se va desfășura pe traseul primei probe de alergare, pe promenada către Năvodari.

O mențiune importantă în legătură cu “vârsta competițională”. Vârsta care se ia în considerare pentru competiție este cea pe care participantul o are la data de 31.12.2016, nu vârsta pe care o are la data competiției. De exemplu, dacă un participant împlinește 10 ani în data de 03.11.2016 vârsta lui competițională va fi de 10 ani pentru întregul an 2016.

Data limită pentru înscrieri online este 5 septembrie, ora 23:59. Înscrierile se pot face și la fața locului, vineri, în intervalul 14:00-20:00, și sâmbătă, în intervalul 12:00-14:00, numai în prezența și cu semnătura unui părinte.

Era să uit, în afară de duatlon pentru copii există și proba de aquatlon, adică înot și alergare.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds