Titans Triathlon - parcul IOR

Sunt înscris și confirmat la Titans Triathlon București, concursul pe care Bucharest Sport Club îl va organiza în perioada 11-13 august 2017 şi care va fi considerat drept Campionatul Naţional de Triatlon şi Aquatlon (am scris mai multe detalii aici).

Ineditul acestui concurs este locul de desfășurare: proba de înot va fi în lacul IOR, proba de ciclism pe străzile din zonă, iar proba de alergare prin parc.

Apa lacului IOR este încadrată ”în clasa de calitate excelentă”, spun organizatorii acestui concurs.

”Când am început acest demers, primul lucru pe care l-am făcut au fost analizele de apă, care au ieșit în parametrii ITU, așa am primit și avizul FRTRI”.

Prin urmare, îmi voi trece în palmares înotul în lacul IOR, după ce am testat fără probleme și alte lacuri din București, precum cel din parcul Carol (e drept, când eram mai mic), din parcul Tineretului sau din parcul Herăstrău.

N-am înțeles cum va fi startul, de pe mal sau din apă? Această informație nu apare pe site-ul concursului, poate ne lămuresc organizatorii printr-un comentariu la acest articol.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “M-am înscris la Titans Triathlon București”
  1. Pana te lamuresc organizatorii intr-un comentariu la acest articol, lasa-ma pe mine sa sparg gheata comentariilor pe anul asta. Nu as inota in IOR nici platit, dar s-ar putea sa fie si o parte buna. Intri in apa, iti mai creste o mana sau un picior si s-ar putea sa fie mai bine la alergare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds