Cantar inteligent Garmin Index

Garmin Index este un cântar smart, care nu îţi arată doar greutatea, ci îţi oferă informaţii despre greutate, indicele de masă corporală, ţesutul adipos, masa osoasă sau masa musculară.

Cântarul se poate conecta cu telefonul mobil prin Bluetooth sau direct la reţeaua  Wi-Fi, astfel încât informaţiile să fie transmise în contul tău Garmin Connect.

L-am trecut pe lista pentru Moş Crăciun sau Black Friday :). Dacă nu-mi iese pasenţa asta, găsesc eu un prieten care are Garmin Index şi mă duc la el să mă cântăresc o dată pe lună, cântarul ăsta poate fi folosit în mod individual de 16 utilizatori.

Puteţi citi un review exhaustiv la DC Rainmaker, care a testat cântarul Garmin Index şi a documentat orice întrebare posibilă despre acest dispozitiv.

Garmin Index costă de la 650 de lei (itgalaxy.ro, spre exemplu), dar dacă nu vrei să ai emoţii în cazul în care apar probleme, dacă vrei să stai liniştit că vei primi garanţia no matter what, parcă ai vrea să cumperi de la un importator oficial, cum ar fi Trisport, unde costă 799 lei. Poate fi cumpărat şi de la eMAG, modelul alb, unde costă 679 de lei.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

This will close in 0 seconds