Băi, dar nu ştiu cum se ţin de mine scai necazurile astea cu bicicleta! Doar ce am fost astăzi şi mi-am schimbat frânele la bicicleta, mi-am umflat roţile, m-am asigurat că totul este în regulă cu bicicleta.

Astă seară, când am plecat de la serviciu, m-am echipat, mi-am aprins semnalizarea, am dezlegat bicicleta şi, când, ce să vezi?! Roata de pe spate era fleaşcă. Îmi venea să dau cu bicicleta de pământ.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

4 thoughts on “Ce pana mea!”
  1. Eu ti-as recomanda sa ai la tine intotdeauna minim o camera de schimb. E mult mai usor asa decat sa stai sa lipesti. In maxim 10 minute ai plecat la drum.
    Eu cand faceam vara trasee mai lungi aveam mereu doua camere de rezerva cu mine. Insa, ciudat, nu am patit niciodata nimic. Dar e bine sa fii preventiv.

  2. Probabil ai luat in anvelopa un ”intrus” foarte subtire, care nu a spart camera imediat, ci dupa ceva timp….pot sa-ti spun ca si mie mi s-a intamplat de cateva ori chestia asta. Ori de cate ori dai jos anvelopa, trebuie sa verifici insistent cu buricele degetelor interiorul ei pe toata circumferinta. Acel ”intrus” poate fi infipt undeva in anvelopa, in special pe partea de contact cu solul, nu-l vezi cu ochiul liber, asa ca lipesti camera si dupa ce o umfli si pleci la drum, iarasi se inteapa. Asa se va intampla in continuare daca nu-l elimini. Niciodata sa nu pleci la drum fara trusa de lipit si pompa.

  3. In cateva minute se vulcanizeaza o pana, eu dupa a treia pana in 2 saptamani mi-am cumparat chit de petice si lipici 10 lei la oferta ceea ce iti recomand si tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds