Vreau să încep acest cu o fotografie, pe care am făcut-o chiar astăzi, la un rucsac foarte special, pe care-l folosesc de vreo doi ani la concursurile de triatlon. Îl iau cu mine întotdeauna pe acesta, pentru că este atât de mare încât încap în el absolut toate echipamentele de care am nevoie la o competiție.

Garantat, în el intră costumul de neopren, pantofii de ciclism, pantofii de alergare, casca de ciclism, alte haine, cum ar fi tricouri, bluze etc, gelurile, borcanul cu pudră izotonică, bidoanele de ciclism, precum și alte mărunțișuri.

Modelul este 45 L și, pe lângă faptul că este extrem de încăpător, mi-a plăcut la el că asigură protecție pentru zona lombară. Are inclusiv compartimente pentru transportul gadget-urilor electronice. Ah, și să nu uit, este făcut dintr-un material rezistent la apă. Detalii complete despre acest model găsiți aici.

Acum, surpriza! TYR România este în toiul unei campanii promoționale, cu multe reduceri la produsele comercializate prin magazinul lor online, iar cititorii acestui site beneficiază de un discount de 30%, folosind codul promoțional BICICLISTUL30.

Codul de discount e valabil până pe 30.04.2020. Atenție, codurile de discount nu pot fi cumulate.

Spor la cumpărături!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds