Fara Asfalt 2017 - foto Mircea Struteanu

Tudor Vlad a fost invitatul Biciclistul.ro în cadrul unei sesiuni LIVE pe Facebook și YouTube în care am discutat împreună care sunt șansele ca Fără Asfalt să mai fie organizat în 2020.

Fără Asfalt este una dintre cele mai frumoase competiții de triatlon din România, iar această afirmație este valabilă atât pentru varianta organizată la mare, cât și pentru cea organizată la munte.

”Nici în toamnă nu va fi ușor de organizat”, a spus Tudor Vlad despre Fără Asfalt, după ce a făcut referire la faptul că data inițială, de 30 de mai este imposibil de respectat.

”Noi de obicei facem surfing toamna la 2Mai, nu triatlon”.

”Nu putem lua acum decizia dacă să-l facem în toamnă sau nu. Cred că o să ne dăm seama undeva în august, dacă putem”, a spus Tudor Vlad.

Oricum, termenul ar fi foarte strâns, deoarece pentru concursul care se ținea la 1 iunie munca se începea încă din luna ianuarie.

”Am putea organiza o ediție mai restrânsă”, a spus Tudor Vlad, care a dat exemplu Cupa Hamsia, un eveniment de înot în ape deschise organizat tot în stațiunea 2 Mai.

Vă invit să urmăriți întregul interviu mai jos.

Dacă ți-a plăcut acest material, te invit să iei în considerare o mică donație către Biciclistul.ro, pe care în mod sigur o voi lua ca pe o încurajare că ceea ce fac este apreciat și că munca mea merită răsplătită. Mulțumesc anticipat!

Poți dona prin Revolut sau prin PayPal.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds