Marco Kind, chief marketing officer at Vodafone  Romania, is working hard to win Prima Evadare.

Saturday he and a bunch of enthousiastic riders went Bucharest-Ploieşti-Bucharest, 130 km, 4 hours.

For those who don’t know, Marco Kind wants to be  on the podium this  year on  Prima  Evadare, the biggest mountain bike event in Romania, where Biciclistul.ro is  media partner.

You can read the interview  with Marco here (EN) or here (RO)

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

7 thoughts on “Marco Kind is working hard”
  1. ce mai face marco? cum merge pregatirea? ce mananca in perioada asta? 😀

    dude … m-am uitat azi peste sectiunea in engleza … sunt 6 articole din care 4 sunt cu domnul marco (din care unul e interviul care cam cat toata sectiunea la un loc)

    mie unu mi-e simpatic omul … am o slabiciune pentru expati sofisticati din tari coolene …daca mai sunt si pasionati de bicicleta sunt fan declarat;) … inteleg ca si tie ti-e simpatic 😀 … nu inteleg de ce se ataca lumea din senin asa 🙂

    da poate mai bagi si alte articole in engleza … preluari de pe bikeradar sau mai stiu eu ce (sunt resurse nelimitate in sensul asta) … chestii care nu au legatura cu MK 😀 … sa nu se mai scandalizeze lumea … si sa ne intelegem toti ca o mare familie … ca tot o ardem cu format comunitati & stuff 😀

  2. Mda…
    OK!

    Multumesc pentru raspuns!
    Bafta in continuare! Cred ca voi supravietui si fara astfel de raspunsuri pe viitor.

  3. Vroiam sa spun ca am toata speranta ca vei supravietui peste noapte cu aceasta aceasta povara, ca ai citit un articol scris in limba engleza si ca ai impresia ca nu are ce sa caute pe Biciclistul.ro.

  4. O fi si o astfel de sectiune, dar eu nu am vazut-o. Nu prea inteleg care este treaba cu noaptea asta… stii tu ceva ce eu nu stiu?

  5. Nu este scris exclusiv in limba romana. Este o sectiune numita English section, unde poti gasi mai multe articole in limba engleza.

    Sper sa poti trece peste noaptea asta.

  6. Chiar nu am inteles articolul asta… adica nu inteleg de ce pe un blog scris exclusiv in romana, apare un articol scris in engleza. Si ca sa fie treaba completa mai este si gresit. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds