concurs-sony-Walkman W262

Eram dator cu anuntarea castigatorului, are mi-a fost anuntat de catre Sony de mai bine de doua zile, dar am fost super prins si n-am avut timp sa intru pe Biciclistul.

Am zis insa sa nu treaca Mos Cracin fara sa anunt fericitul posesor al mp3-player-ului.

Deci, castigatorul este…mai bine dau copy-paste:

Gabi
decembrie 6, 2011 at 1:05 pm
Ascult Beirut – Elephant Gun cand e vreme frumoasa si merg cu bicicleta, pentru ca versurile imi dau asa un dor de duca: “if I was young, I’d flee this town”. Imi vine sa inchid ochii si sa bag viteza pe langa Herastrau, sa am senzatia ca zbor J Numai ca pedalatul cu ochii inchisi e imposibil in Bucuresti, asa ca ramane dorul de duca, de plimbari lungi pe stradute pe care n-am mai fost niciodata, pe langa case vechi cu flori in curte. Dar si asta e cam greu de experimentat cand te incurci in firele mp3 playerului si nici macar nu se aude suficient de bine piesa

Felicitari Gabi, te rog sa-mi trimit un e-mail pe adresa emilian@biciclistul.ro, cu datele tale de contact, sa stie cei de la Sony unde sa-ti trimita produsul.

Felicitari tuturor, mi-au placut mult comentariile, pentru ca majoritatea au fost si argumentate si s-a vazut ca cine a comentat aici a fost biciclist :).

La multi ani si sa ne vedem cu bine in 2012!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds