Alberto Contador antrenament

Alberto Contador nu stă degeaba, chiar dacă este suspendat. Se antrenează din greu. Îl urmăresc pe Facebook și pe Twitter și posteaza mereu poze de la antrenamente.

Săptămâna trecută, parcă, spunea că a făcut și el o tură de 220 de km. 🙂

Alberto Contador a prezentat noul său tricou de antrenament, făcut de Sportful.

Alberto Contador antrenament

Tricoul poartă logo-ul Fundației Contador și este inscripționat cu mesaje de încurajare primite de la fanii săi de pe Twitter și Facebook, de-a lungul ultimelor luni.

Alberto Contador tricou antrenament

Acesta este modul în care Alberto Contador vrea să le mulțumească fanilor săi, care-i sunt alături și pentru care trage în continuare la antrenamente. Un gest drăguț din partea lui, aș spune.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Alberto Contador are un nou tricou de antrenament”
  1. O fi luat nu o fi luat ceva asta nu prea conteaza pentru mine. Dupa parerea mea ciclismul este singurul sport adevarat. Trebuie sa ai o conditie fizica uimitoare sa pedalezi atatia kilometrii, plus ca la sfarsitul fiecarei curse sa dai din pedale ca la inceput. Este un lucu uimitor. Si chiar daca a luat ceva tot sunt pentru Contador, toti iau cate ceva sa reziste, este si normal, dar de aici sa se ajunga la o suspendare de atata timp mi se pare dezgustator. Le-a fost frica ca nu mai castiga echipele care vor ei daca ajunge Contador? Politica pana si in ciclism, ne-am dus naiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds