Primul maraton - Emilian Nedelcu

Mai sunt 9 zile până la marea încercare a vieții mele de sportiv amator, Maratonul Internațional București, primul maraton.

Am emoții, recunosc. N-am reușit să mă țin cu precizie de planul de antrenament pe care l-am urmat prin intermediul site-ului myasics.com, pentru că am fost accidentat și am fost nevoit să iau o pauză totală. Pe urmă, a venit concursul Triathlon Challenge Mamaia 2012 fix când trebuia să alerg ultimul long run din antrenament, de 32 km. Nu l-am mai alergat, dar m-am gândit că se pune concursul de triatlon ca long run. În orice caz, am fost destul de obosit, după ce am alergat 6 km, am pedalat 36 și pe urmă am alergat din nou 11 km.

Voi reîncepe alergările, în stil jogging, pe distanțe de maxim 10 km și sper că voi fi în formă în ziua concursului. Nu sunt la fel de relaxat precum Gabriel Solomon, care va alerga maratonul desculț și are obiectiv de 3h30‘, dar sper că voi reuși să alerg sub patru ore.

Voi alerga cu adidașii pe care-i folosesc de ceva timp. Voi purta la mine o centură cumpărată de la Decathlon, cu două bidonaș de câte 250 ml, în care voi pune băutură izotonică și apă cu lămâie. Dacă aveți sfaturi și sugestii, vă rog, sunt binevenite.

Îi mulțumesc lui Gabriel Solomon pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat în ultimul timp. O să țin cont de ele și sigur mă vor ajuta la concurs.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Cum sunt, la 9 zile distanță de primul maraton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds