Sony Walkman W262_4

Biciclistul.ro și Sony România recidivează și pun la bătaie un Sony Walkman W262, un mp3 player perfect pentru oamenii care fac sport.

Este un player compact, fără fire, ușor de purtat (se pune doar pe urechi) și rezistent la apă. Atenție, nu este un mp3 player cu care poți intra în bazin, dar dacă te apucă ploaia în timp ce alergi sau în timp ce ești pe bicicletă nu trebuie să te îngrijorezi că se va strica.

Arată bine, se aude bine, e sportish. Știu că îl vrei. Și eu îl vreau.

Mecanismul concursului

  • Pentru ca premiul Sony Walkman W262 să intre în posesia ta trebuie să postezi un comentariu la acest articol în care să povestești, pe scurt sau pe larg, cum a fost la ultimul concurs sportiv (pentru amatori) la care ai participat
  • Va trebui să comentezi cu numele tău real, pentru ca eu să pot verifica dacă ai participat, într-adevăr, la concursul respectiv

Desfășurarea campaniei

  • Perioada 05-18 martie 2013, ora 23:59
  • În data de 19 martie vom trage la sorți câștigătorul, prin intermediul serviciului online Random.org

Caracteristi tehnice ale Sony Walkman W262

  • Se conectează la PC, pentru încărcarea de melodii, prin intermediul USB;
  • Spațiu de stocare: 2GB;
  • Greutate: 32 de grame;
  • Durata de utilizare a bateriei, în modul de redare continua a muzicii: 8 ore;
  • Durata de încărcare a bateriei: 1,5 ore
  • Fără fire;
  • Rezistent la apă;

Fotografii

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

34 thoughts on “Concurs: Câștigă un Sony Walkman W262”
  1. Imi amintesc cu mare drag de ultimul concurs la care am participat, fiind de altfel si singurul la care am participat anul trecut.

    “Dragostea noastră pentru munte, Pasiunea voastră pentru sport”
    Aceasta a fost sloganul concursului de la Preluca, aflat în 2012 la cea de-a treia ediţie.
    Am aflat despre acest concurs de prin vara lui 2011, însa nu mă prea tenta, asta şi din cauză că nu prea mai fusesem cu bitza prin acele zone şi nici nu ştiam cum e pe acolo. Vazând însa anul trecut nişte clipuri şi poze pe net m-am decis, cam pe ultima sută de metri ce-i drept, sa ma înscriu.

    La start, am fost cam printre ultimii, însă am pornit în forţă şi am întrecut pe câţiva până ce am ajuns la prima urcare pe asfalt.
    Am fost fotografiaţi pe partea de început a traseului şi dintr-un avion care s-a ridicat cu puţin timp înainte să se dea startul.

    Pe traseu, la unele urcări simţeam picuri de transpiraţie ce-mi cădeau pe picioare la intervale de câteva secunde… Transpiram, mă consumam, însă îmi plăcea la nebunie lucrul acesta. Adevărul e că îmi place să-mi testez limitele, să dau totul din mine, iar acest lucru îl pot face cel mai bine în cadrul unei competiţii.
    Nu vroiam să mă opresc căci ştiam că o simplă oprire de 1-2 minute ar putea duce la a fi întrecut de un alt concurent. De altfel, nici nu simţeam nevoia de a mă opri.
    Îmi plăcea când aveam pe cineva în faţa mea ce trăgea din greu, căci mă motiva să ţin ritmul cu el, iar dacă vedeam pe altul în apropierea celui din faţa mea, îl întreceam şi mă ţineam de următorul ;)).

    La coborârea prin pădure am avut parte şi de o căzătură şi m-am julit la piciorul stâng. După acea coborâre, a urmat o urcare pe asfalt, unde am început să simt cu adevărat oboseala. M-am oprit o singură data ca să beau puţină apă ce o aveam în ghiozdan, însă dacă ştiam că urma la câteva sute de metri un al doilea punct de control nu mai făceam acea oprire.

    Ajuns la cel de-al doilea punct de control, am întrebat câţi mai sunt în faţa mea şi mi s-a spus că în jur de 6, însă am constat abia la final că erau puţin mai mulţi de 6, căci din acel punct nu am mai întrecut şi nu am fost întrecut de nimeni.

    La ultima coborâre, o mare parte din ea fiind în serpentine, de altfel o coborâre foarte frumoasă, am fost puţin mai grijuliu, deoarece nu vroiam să cad încă o dată, plus ca mă şi ustura puţin piciorul la care mă julisem.

    Am ajuns la finish al 14-lea la general, şi al 5-lea la grupa mea de vârsta (19-35 ani). Timpul scos a fost de: 02:35:29, după ce in urma cu o zi parcursesem traseul in recunoastere în 4h şi 47 min., ce-i drept cu multe opriri.

    O fost o experienta frumoasa pe care imi doresc sa o repet si anul acesta.

  2. Salut. Felicitari pentru metoda de selectare a participantilor. Cea mai recenta participare a fost la Triathlonul Intrecerea-Petrecerea de la Olimp din toamna lui 2012. Era si doar a doua competitie pt mine (Prima Evadare a fost si prima incercare de gen), unde desi eram dupa o noapte nedormita (atat am sa spun 😉 ) fiind cu colegii din agentie in teambuilding in Vama, am reusit un timp bun, al 7-lea din 18 la ciclism stafeta si un 9 la general pt echipa How Do You Do. Confirmarea e aici: http://intrecerea-petrecerea.ro/rezultate/

  3. Salut,

    Ultimul (si pana acum singurul) concurs la care am fost a fost editia 2012 a Romanian Corporate Sports – Mountain Biking. A fost extraordinar. A fost organizat de Razvan Juganaru, a aparut si Eduard Novak. Traseul a fost bestial. Viteza, transpiratie si praf, everything the body needs.

    Anul asta sper sa ajung la mai multe competitii.

    Sanatate!

  4. Primul cocncurs la care am participat atat la sosea cat si la mtb a fost emmedue 2012, concurs la care am concurat cu un Cube lite “imprumutat”. A fost concursul care m-a determinat sa imi si cumpar bicicleta pentru concursuri. La cursa de sosea am reusit sa ating viteza colosala de 60 de km/ora cu un mtb. A fost o performanta rara la mine… La mtb am fost nepregatit, si am avut 5 pene, 4 rezolvate cu camere cersite iar la ultima am renuntat si am mers pe janta aproximativ 5km iesind pe penultimul loc. A fost frumos, si plin de peripetii. De atunci merg la destule, si nu ma mai satur.

  5. Salut,

    Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a fost ultimul concurs unde am terminat proba de semi-maraton in 2 ore si ceva. A fost prima mea participare pe o asemenea distanta, pe viitor doresc imbunatatirea acestui timp sau participarea la proba de maraton, asta daca reusesc sa ma tin de antrenamente.

  6. Salut, biciclistule. Ultimul semi(maraton) la care am fost e Geiger, ultima faza din Triada.
    Start de la mijloc, relaxat. Admirat sosea, bicilete dichisite, schimbat o vorba, urmarit profesionistii cum se grupeaza in fata. Intrat in padure, comutat in “race mode”. Si da-i si depaseste. La iesirea din prima padure, pana groaznica cu ‘poc’, cioburi strategic plasate. Dat la o parte cioburile vizibile si facut pana. Prima pana din viata mea. Depasit de aprox. 100 de oameni. Cu moralul vraiste, purces mai departe. Deja nu mai conteaza, regasit relaxarea. Usor, usor, depasesc lume, ambitia reapare. Si da-i, si lupta. Carcei, crampe, Pui de tigani, cranii sinistre. Peisajul ar fi sublim daca nu as vedea rosu. Iar carcei. Ratacit cu alti 2 printre niste capite. Tremura toti muschii, incheieturile sudate, tricepsii infierbantati, gambele mereu in preajma carcelului. Se apropie sfarsitul. Alta padure, pe plat. Daca as mai avea putere, ce-as mai baga pe aici… Sunt singur. Nimeni in fata, nimeni in spate. Pot sa urlu de durere, fara rusine. Dar nu pot sa opresc. Trebuie sa mai fie putin. Impleticit, fac si ultimii kilometri. Intreb exasperat pe ghidul de la podul din parc: ‘Cati kilometri mai sint, ma?’ ‘300 m !’, raspunde. Aud ca prin ceata pe sotia mea spunandu-i lui bebe: ‘Uite-l pe tati!’ Si gata. In aplauzele asistentei trece si Mos Tagarta dupa aproape 5 ore.
    Gata cu agonia, incep sa pocneasca endorfinele. Corpul mai pulseaza cateva ore frenetic, la volan, in drum spre casa, zambind pe dinauntru. Ce frumos a fost in vacanta !

  7. Skoda Velo Challenge 2011.. am terminat chiar pe podium.. frumos concursul, buna organizarea, mi-a placut. Din pacate anul trecut am sarit in cap pe o coborare si mi-am fracturat o clavicula, n-am mai participat. Sa vad anul asta daca mai particip.. Restul concursurilor nu ma mai atrag, raman la pedalatul de placere, pentru sanatate si relaxare.

  8. Hai ca am gasit povestea primului concurs, momentan el este si ultimul!
    Zimbraria Neagra XC

    A fost interesanta participarea la primul concurs de MTB. Am reusit sa iau pulsul si din interiorul cursei, nu doar de pe margine cum se intampla atunci cand fac poze.
    Am observat ca pe urcari era o liniste cumplita…. nimeni nu vorbea nimic, nici nu raspundeau daca ii incurajai 🙂 eu fiind obisnuit ca atunci cand fac poze si trec corhoadele de biciclisti pe langa mine.

    Am avut si o strategie pentru depasirea concurentilor 😀 Atentionari ca “Vezi ca ai borseta deschisa, poti sa nu te mai opresti, este deja goala” chiar o avea 😛 “Vezi ca ai o crenguta la schimbator!” – tipul asta mi-a placut cand a zis ca-i este lene sa se opreasca :D. Cand am trecut prin niste transee, grabit nevoie mare… un concurent imi zice “Incet, incet… ca nu-i pe puncte”. Panica totala! :))

    Aveam ca obiectiv sa ies in prima jumatate atat la general (62 din 204) cat si la categoria de varsta (18 din 44) http://www.sportulpentrutine.ro/images/rezultate/Rezultate_Amatori_Masculin_19-29ani.pdf

    Din pacate am vazut si concurenti cu casca pe cap, dar desfacuta…
    Pana nu am facut, de ratacit nu m-am ratacit, de cazut am cazut :))
    Cam asta a fost traseul http://app.strava.com/activities/25088076#448235600

  9. In anul 2012 am inceput sa merg la concursurile de MTB din tara. Primul a fost Garboavele XC, cu toate ca am iesit in primii 50, pe la mijlocul turii a 3-a ma rugam ca cineva sa fi terminat deja 4 ture sa ma opresc la finalul celei de-a 3-a tura. Am vazut cum sta treaba si cat de greu este ciclismul, m-am pus pe antrenamente, am fost la mai toate concursurile de prin tara, am luat un singur loc 1 la categorie la Onesti iar ultimul concurs a fost Maros Bike Maraton. A fost ultimul si cel mai greu concurs la care am participat. Cei 11 km de urcare de la inceput mi-au facut capatul. Au mai fost 2 urcari pe traseu pe care le-am facut pe langa bicicleta de pe la jumate. Cu toate acestea mi s-a parut ca timpul a trecut foarte repede iar cand am ajuns la finish nu-mi venea sa cred ca s-a terminat asa repede. Am ajuns pe locul 22 la categoria de varsta si 47 la general. Concluzia este ca mai am multe antrenamente de facut.
    Clasamentul se gaseste aici http://download.marosbike.ro/mbm2012-rezultate.pdf

  10. Ultimul concurs la care am participat a fost crosul ELTH din cadrul Semimaratonului Gerar. Desi cu o zi inainte a nins am avut parte de traseu uscat, soare, voluntari entuziasti si o medalie frumoasa la final. Si cumva am reusit sa nu termin ultimul. :))
    Gasesti rezultatul aici: http://results.42km.ro/results/view?id=70976

    Urmeaza doua semimaratoane in 10 zile: semi-Maratonul Regal pe 10 mai si Semimaratonul International Bucuresti pe 19 mai. Si la toamna primul maraton.

  11. Pe tine te cunosc și știu că nu ești vânător de concursuri. Poți povesti cum a fost în calitate de fotograf sau în calitate de concurent.

  12. Ultimul meu concurs a fost Crosul Padurii 2012, in parcul Tineretului, proba de 10 km. A fost prima alergare de peste 6 km pt mine, si obiectivul meu a fost sa alerg aceasta distanta fara a face pauza. M-am bucurat ca am reusit, si ca am scos un timp apropiat de cel pe care mi-l doream: 50 min. Poate e mult, dar pentru mine e ok, deocamdata. Clasamentul poate fi vazut aici: http://crosulpadurii.ro/downloads/clasament_open.pdf locul 155, cu un timp de 00:53:43.

    Urmatoarea provocare este participarea la un semimaraton.
    Mersi!

  13. La ultimul concurs am fost doar spectator… un challenge kids in care am avut clipe de amintiri frumoase, back in time, pe vremea cand alergam un pegas cu sa lunga… Asa i-am urmarit pe toti copiii care isi dadeau ultimul strop de energie, parca, cu ultima pedala…

  14. Ultimul concurs la care am participat a fost Comana Autumn Bike Fest 2011. Concursul a fost in regula, vremea a tinut cu noi, problema a fost cu marcajul precar, ceea ce a cauzat ca intr-o curba, fiind intr-un pluton, sa trag o cazatura destul de nasoala, bicicleta suferind de asemenea, iar eu terminand in final pe locul 18, desi in momentul cazaturii eram in top 10. Datorita acelui eveniment nefericit am ramas cu o amintire nu prea placuta de la acel concurs, ratand cea mai buna clasare de cand particip la competitii.
    Dupa acel concurs nu am mai participat, deoarece dupa cateva zile am avut un accident rutier, eu fiind bicicclistul, accident care s-a lasat cu daune destul de grave atat pentru mine, cat mai ales pentru bicicleta, care a fost declarata la asigurari “dauna totala”. Refacerea dupa accident a durat destul de mult, iar apoi a fost foarte greu sa revin la o forma care sa ma faca dornic de a concura. Pentru viitor imi doresc sa reincep a concura si deja sunt in incercarea de a reveni la o forma acceptabila.

  15. Eu am sa va zic de ce sa-l face-ti cadou in caz ca-l caștigați… 🙂
    Mai deunăzi am primit si eu aceasta minunata jucarie fix in centrul pamantului.Partea interesanta vine apoi pe 1 martie cand cu noua jucarica in urechi ,calare pe bicla ,imi iau binemeritata fugareala de la câinii ciobanesti.La un moment dat din cauza alunecarilor de teren ,drumul se curma brusc , si trebuie sa opresc.Muzica bâzâie la ureche ,asa ca ma trezesc cu un mare Grivei la bulanul meu ,pe care normal ca nul aud si ne-am cam ciocnit…Maine pe 7 martie fac e 3a portie de verorab… iar pe 14 daca nu moare catelul de la impactul cu mine …pot sa opresc schema de vaccinare… La a2a utilizare ,duminica pe 3 … am scapat doar fugarit…
    Acu nici nu mai stiu, daca , nu cumva ,fug potaile mai tare de cand ma dau cu muzica…?

    Asa ca e un bun cadou de 8 martie pentru soacre,femei cicalitoare etc etc…

  16. Ultimul concurs la care am participat a fost Zimbraria Neagra XC de la Bucsani, in august anul trecut. Desi nu m-am clasat foarte sus, cred ca a fost una din cele mai bune performante ale mele, incat am reusit sa obtin un loc 20 in conditiile in care am gresit traseul de doua ori 🙂 desi a fost destul de cald, parca nu m-a deranjat atat de tare (poate ca eram deja obisnuit de la concursurile anterioare), si am reusit sa mentin un ritm constant pe tot traseul, chiar si pe urcari unde aveam de obicei probleme [cred ca asta a fost primul meu concurs cu 0 metri de push bike:) ]
    Pentru anul asta am deja o lista de concursuri pe care vreau sa le bifez si daca ma ‘tin’ la fel de bine ma voi declara foarte multumit 🙂

  17. Ultimul concurs la care am participat a fost semimaratonul Gerar, unde alaturi de inca doi prieteni am format echipa clanul Berila (prietenii stiu de ce).Am facut senzatie cu ochelarii in forma de halba de bere, in tema cu numele echipei. Timpul putea fi si mai bun, dar ne vom lua revansa la anul.

  18. Ultimul concurs a fost la Pitesti in cadrul Arges Autumn Race care din pacate nu l-am terminat datorita unei accidentari stupide. In schimb, ultimul concurs terminat a fost la Tusnad MTB Maraton.

  19. Ultimul concurs la care am participat a fost Semimaraton Gerar, la proba de cros. Am avut parte de soare, de un soare cu dinti mari. Am iesit pe pozitia a 7 a la fete. Gerar este cel ce deschide sezonul concursurilor 2013, mtb , alergare , duatlon, triatlon la care am de gand sa particip anul acesta, pentru ca … miscarea inseamna sanatate si stare de bine 🙂

  20. Winter Tri Challenge a fost ultimul concurs 🙂
    Nu am iesit ultimul, dar nici departe nu am fost. Inca ma recuperez dupa un an in care nu prea am facut sport si nu ma intristeaza foarte tare pozitita finala. Dar la anu rup tot 🙂

  21. Winter TriChallenge 2013 a fost primul meu concurs de acest gen, dar va pot asigura ca nu este si ultimul. Vremea a fost destul de mohorata, dar organizatorii si participantii au facut super atmosfera. Astept cu nerabdare vremea frumoasa si urmatoarele competitii de triathlon. Sper sa ne adunam cati mai multi si sa demonstram ca Romania nu este o tara de oameni sedentari si bolnavi.

  22. Ultimul concurs la care am participat a fost cel de pe 24 februarie din Salina de la Slanic Prahova. Un traseu superb de MTB la 200 de metri adancime. Ce poate fi mai frumos? Am iesit plin de sare de acolo, dar a meritat tot efortul. Nu am reusit decat un loc 80 in prima mansa de 100 de oameni, dar asta m-a ambitionat ca data viitoare sa pot mai mult. Si muzica nu s-a lasat mai prejos acolo. Sa pornesti pe Muse sau AC/DC in cursa e ceva aparte.

  23. Ultima oara cand am participat la un concurs a fost la crossul de 2400m , clasele 9-12 unde am iesit pe locul doi . Acesta s-a tinut la Giurgiu si au concurat elevi de la clasele 5-8 si 9-12 .
    Pentru verificare am si poze de la concurs + diploma.
    Si ca tot este vorba de biciclete …ultima trasnaie care am facut-o in materie ,http://www.youtube.com/watch?v=CK6OfHZkYdE
    acum 1 an .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds