Motocicleta vs bicicleta accident

Motocicleta vs bicicleta accident

Motociclistul din imaginile de mai jos nu poate fi decât un retardat, altfel n-ar fi intrat cu șmecheria lui de motocicletă în acei bicicliști, în halul în care a făcut-o. N-avea nimic în față, nu mergea tare, îi putea evita foarte ușor, dar el a intrat, pur și simplu în ei.

Primul biciclist a căzut destul de urât, pe spate, aproape să-și frângă gâtul. Al doilea a scăpat mai ieftin. Motociclistul, așa cum se întâmplă de multe ori cu retardații, n-a pățit nimic.

În situații din nu te salvează nici Dumnezeul căștilor și costumelor de protecție. E pur și simplu o chestie care nu depinde de tine. Deznodământul nu-ți aparține.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

5 thoughts on “Motocicletă vs bicicletă: Retardat vs nevinovat (VIDEO)”
  1. unde i-a fost capul ???? nu pot sa imi imaginez ….. Totusi avea timp sa-i evite ….

  2. Ce legătură are bunul simț cu accidentul în cauză? Și de ce motociclistul este mai puțin retardat pentru că faci tu trimitere la descrierea clipului? Am citit-o, nu-mi schimb părerea.

    Iar faptul că tu mergi destul de des cu bicicleta nu are absolut nicio relevanță.

  3. Daca aveai bunul simt sa citesti descrierea clipuli pe YouTube poate era mai bine.Intamplarea face ca si eu merg cu bicicleta destul de des dar totusi ma abtin sa arunc asa cu piatra , inca o data : citeste descrierea filmului pe care l-ai luat de pe YT, si dupa mai vbim de retardisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.