Sunt un om norocos, pentru că la începutul fiecărui an mă aleg cu o bicicletă nouă, datorită parteneriatului pe care Biciclistul.ro îl are cu Moş Ion Roată, importatorul oficial al bicicletelor Felt în România.

Anul trecut m-am dat pe o cursieră, dar anul acesta mi-am propus să particip la cât mai multe concursuri MTB, motiv pentru care Moş Ion Roată m-a echipat cu o bicicletă mountain bike exact cum mi-am dorit: mare, cu roţi de 29, special pregătită pentru trasee de viteză, cum e cel de la Prima Evadare.

That’s the white beauty I’m talking about – Felt Nine 80, model din 2014.

Felt Nine 80 - model 2014

N-am apucat să mă dau cu ea prea mult, pentru că de-abia ieri am luat-o de la magazin, însă voi reveni cu o sesiune foto completă şi cu impresii, fireşte. Cât am mers, de la magazinul Moş Ion Roată, care-i pe Ştefan cel Mare, până la mine în Pantelimon, lângă spital, m-am simţit foarte comod pe ea. Faţă de poziţia încrâncenată pe care o aveam pe cursieră, de pe acest mountain bike cu roţi de 29 mi se pare că am aceeaşi vedere pe care o are şoferul unui autobuz spre deosebire de şoferul unei maşini personale.

Vitezele se schimbă brici, iar frânele te aruncă din şa dacă nu eşti atent. De-abia să-i fac botezul, cum s-ar spune, iar asta se va întâmpla cât de curând, pentru că o duc la Winter Tri Challenge, primul concurs de triatlon din acest an.

Felt Nine 80 costă 2.300 de lei.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

5 thoughts on “Am bicicletă nouă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds