Biciclistul.ro va fi partener media cu Riders Club şi în 2014, ceea ce înseamnă că veţi găsi aici toate detaliile despre concursurile organizate în acest sezon de către Riders Club.

Pe lânga asta, vom avea din când în când concursuri special organizate pentru cititorii Biciclistul.ro, unde veţi putea câştiga invitaţii de participare la concursurile MTB organizate de Riders Club.

Riders Club este o comunitate a pasionaţilor de ciclism, care sunt diferenţiaţi pe niveluri de performanţă şi care pot participa la competiţiile organizate în toată ţara, pe durata unui întreg sezon.

Anul trecut a fost primul sezon de evenimente Riders Club. Au fost 12 curse de mountain bike, adică  peste 375 de km de trasee.

Ce ne aşteaptă în 2014

Vor fi 17 evenimente Riders Club în 2014, organizate în toată ţara.

Printre oraşele în care vor fi organizate concursurise numără Bucureşti, Bicaz, Consanţa, Câmpulung-Muscel, Mediaş, Gura Humorului, Târgu Mureş, Predeal, Bacău şi Vatra Dornei. Vor mai fi concursuri şi la Căldăruşani, Cernica, Păuleşti şi Comana.

Dacă nu ai făcut-o deja, creează-ţi acum un cont gratuit pe platforma Riders Club.

O altă noutate cu care vine Riders Club în 2014 este pachetul promoţional. Poţi să te înscrii la mai multe evenimente şi să plăteşti o singură taxă. Spre exemplu, pachetul de trei evenimente costă 150 de lei, iar cel de cinci evenimente costă 250 de lei.

Dacă achiziţionezi un pachest promoţional ieşi mai ieftin şi ai şi înscriere garantată la toate evenimentele Riders Club, indiferent dacă a fost atinsă sau nu limita numărului de participanţi.

Tot la capitolul înscrieri, Riders Club îţi va permite rezervarea unui loc la un concurs. Asta înseamnă că vei putea plăti cea mai mică taxă, indiferent dacă te afli în ultima zi de plăţi când, teoretic, taxa este cea mai mare.

Mai sunt şi alte noutăţi, pe care le puteţi afla direct de pe pagina de Facebook a Riders Club. Le veţi găsi, fireşte, şi aici, pe Biciclistul.ro.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds