De când am început să colaborez cu Fundaţia Vodafone România, am devenit mult mai sensibil la problemele oamenilor. O spun cu sinceritate, fără să fiu ipocrit. Am devenit mult mai conştient de fragilitatea vieţii şi mult mai recunoscător că sunt bine, sănătos.

Cu aceste gânduri voi participa în data de 4 mai la concursul Wings For Life, un eveniment sportiv global al cărui scop este de a strânge fonduri pentru a fi găsite remedii împotriva traumatismelor coloanei vertebrale. Practic, prin achitarea taxei de participare, donezi banii pentru această cauză umanitară, ai cărei ambasadori locali sunt Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Toma Coconea şi Andrei Roşu.

N-am pus-o întâmplător pe Mihaela Rădulescu în fruntea ambasadorilor. Ea a petrecut de curând o zi împreună cu George Baltă, fost rugbist, care a suferit un accident în timpul unui meci din 2006, în urma căruia coloana vertebrală i-a fost afectată şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Dacă nu aţi mai auzit până acum de George Baltă, vă invit să citiţi povestea lui.

Mai sunt doar şase zile în care vă puteţi înscrie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds