Pantofi de alergare pentru femei - Avia Release Flexx Ladies Running Shoes

Cei mai ieftini pantofi de alergare pentru femei îi găsiți la SportsDirect.com, care este un magazin online de tip outlet.

Brandurile care au cele mai mici prețuri sunt Karrimor, Avia, New Balance sau Everlast. Spre exemplu:

Există un aspect pe care trebuie să-l  luați însă în considerare cât se poate de serios: mărimea. La brandurile cunoscute, precum Nike sau Adidas nu aveți probleme, pentru că mergeți în magazinele din România, probați și știți ce măsură să cumpărați din UK. Înainte de a cumpăra citiți review-urile, dacă există sau căutați pe Internet informații cu privire la  mărimea respectivului model.

De asemenea, vă recomand să aruncați o privire pe un convertor de mărimi, întrucât SportsDirect.com este un site care prezintă măsurile din UK.  Găsiți aici unul destul de complex.

Tot în ceea ce privește mărimea, vă recomand să  vă cumpărați încălțările cu un număr mai mare, pentru că în timpul alergării piciorul se umflă și nu vreți să vă gândiți că v-ați cumpărat Pantoful lui Procust :).

Dacă nu prețul este criteriul după care vrei să te ghidezi atunci când  îți cumperi pantofii de alergare, îți recomand să citești un  articol scris de Andrei Roșu, care ia în considerare multe alte aspecte.

Acest articol conține linkuri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că, dacă efectuați o cumpărătură urmând unul dintre linkurile prezente, voi încasa un comision de intermediere, care nu  afectează în niciun fel prețul produsului achiziționat.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.