După ce mi-am comandat pantofi trail running de pe SportsDirect.com şi n-am nimerit măsura, m-a sunat un fost coleg de facultate să-mi spună că are el o pereche de vânzare, care-i sunt prea mici şi pe care i-a purtat o singură dată.

Şi uite aşa m-am ales cu o pereche de pantofi trail running de la Salomon, modelul XR Mission, care arată foarte cool şi par de calitate, chiar dacă sunt entry level.  La Wiggle, în UK adică, sunt 392 de lei, iar în România i-am văzut la Runningshop.ro la 552 de lei. Eu am plătit pe ei 150 de lei, un preţ de care am fost foarte mulţumit, mai ales în condiţiile în care pantofii îmi vin ca turnaţi.

Mi s-a părut ciudat faptul că pe ei scrie măsura 46, dar după ce i-am încălţat am observat că sunt mai mari decât măsura mea 44,5 cu doar un deget, băgat la călcâi. Auzisem eu că de la Salomon trebuie să-ţi iei pantofii de alergare cu două numere mai mari, dar parcă nu-mi venea să cred.

N-am apucat să alerg cu ei decât 50 de metri, atunci când i-am probat şi mi s-au părut extrem de uşori. Îmi mai place şi faptul că au şireturi elastice, care sunt dotate cu o închizătoare specială, astfel că nu mai trebuie să-ţi faci tu fundiţe :).

Comentarii

Articolul precedentCiprian Bălănescu, locul 14 la Campionatul European de Duatlon
Articolul următorCei mai ieftini pantofi de alergare pentru femei
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE