N-aş fi crezut niciodată că lui Vlăduţ o să-i placă să facă atletism. La înot era leneş, la tenis la fel. Ne rugam de el să fie atent la exerciţii, dar fără succes, pentru că ba se plictisea, ba îi era lene. Chiar nu mai ştiam ce sport am putea încerca, care să se şi potrivească cu vârsta lor (Vlăduţ are aproape şase ani, iar Natalia patru ani şi şase luni).

Am ajuns la atletism dintr-o pură întâmplare şi ne-am dus să vedem despre ce este vorba mai mult mânaţi de oferta foarte bună pentru fraţi – 150 de lei pe lună pentru amândoi (adică el şi Natalia).

Mergem de două ori pe săptămână, iar începând cu această săptămână antrenamentele se fac pe stadionul Viitorul, aflat lângă Arena Naţională. Unul dintre antrenori, Ionuţ Pungă, este fost campion mondial la triplu-salt, dar şi campion european.

Clubul de atletism se numeşte ProAtletic, iar copiii sunt mereu cu zâmbetul pe buze, nu s-au plâns până acum că sunt prea grele exerciţiile şi nici că ar fi obosiţi. Antrenorii, Ionuţ şi Bogdan, sunt foarte răbdători cu cei mici şi s-au împrietenit cu ei. Chiar îmi place atmosfera!

Comentarii