Natalia-Vladut-Alex Ciocan la Road Grand Tour - Kids Edition

Duminică a plouat cu găleata în București, dar pentru mine a fost o zi superbă pentru că Vlăduț și Natalia au participat la Road Grand Tour – Kids Edition și ambii au urcat pe podium.

Vlăduț a cucerit primul lui loc pe podium la un concurs sportiv, reușind să se claseze pe locul trei la categoria lui de vârstă. A fost aproape de această performanță la mai multe concursuri, dar la Road Grand Tour a spart gheața. Știu că-și dorea foarte mult acest lucru, mai ales că Natalia a gustat de mai multe ori din cupa victoriei și era gelos, în ciuda altruismului frățesc de care a dat dovadă. Mă bucur foarte tare pentru el și sper că acest rezultat l-a convins că trebuie să aibă mai multă încredere în el.

La băieți lupta a fost strânsă, primele trei locuri fiind despărțite de maximum două secunde. Nu-l cunosc pe băiețelul de pe locul 2, dar îl știu pe campion, Alan Gheduzzi, băiatul lui Ulisse Gheduzzi, despre care am mai scris și care iubește copiii atât de mult încât le oferă în mod gratuit lecții de mountain bike.

Tudor-Vlad Nedelcu la Road Grand Tour - Kids Edition 2016
Foto: Events Photographer

Eu n-am fost acolo să-i văd în acțiune, căci participam la Băneasa Trail Run, dar au avut parte de spectatori, care i-au încurajat și i-au urmărit cu admirație. Spre exemplu, iată ce mi-a scris Rodica Oprina pe Facebook:

“Dragă Emilian, am văzut prima fată din concurs, i-am urmărit evoluția și am apreciat-o, dar niciun moment nu am știut că e fetița ta! Eram acolo pentru un antrenament la care am renunțat pentru a-i urmări pe cei mici! Am tot comentat în timpul cursei cu cei care mă însoțeau despre fetița care a rupt tot și s-a aflat la conducerea cursei de la început și până la sfârșit, fără niciun semn de oboseală! Acum mă bucur că am cunoscut-o, așa cum l-am cunoscut și pe tatăl ei. Fii mândru!”.

Rodica, îți mulțumesc pentru aceste cuvinte frumoase, mi-au mers direct la suflet.

Natalia nu a câștigat doar locul 1 la fete, ci și la băieți, adică, în limbaj de specialitate, a luat locul 1 la open. I-a devansat pe toți cu un avans fără drept de apel. Simona Vasiliu a numit-o “prințesa rachetă cu ochelari roz” :).

Natalia-Teodora Nedelcu la Road Grand Tour - Kids Edition
Foto: Events Photographer
Natalia la Road Grand Tour - Kids Edition 2016
Foto: Events Photographer
Natalia pe podium la Road Grand Tour - Kids Edition
Foto: Events Photographer

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Road Grand Tour – Kids Edition: Am cucerit două trofee!”
  1. […] Road Grand Tour – Kids Edition: Am cucerit două trofee! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds