Baneasa Trail Run 2016 - start editia primavara
Start Băneasa Trail Run - semimaraton

Concursul de alergare Băneasa Trail Run, ediția de primăvară, a adunat la start 1.000 de alergători, care au concurat pe două trasee, de cros (10,5 km) sau semimaraton.

Îmbrăcată în straie de primăvară, pădurea oferă o experiență total diferită de celelalte anotimpuri. Verdele crud, aerul proaspat și miresme de plante i-au încântat pe alergători la tot pasul. La final, fiecare concurent care a terminat cursa a primit o medalie de finisher, prima din puzzle-ul de medalii al seriei.

Pentru că duminică a fost dezlegare la pește, participanții au putut opta pentru o porție de saramură de crap cu mămăliguță, iar cei care au decis să țină postul până la final au putut alege o porție de paste Barilla. Masa a fost completată de o salata Eisberg, apă minerală plată Borsec și o bere Ciuc Natur Radler 0,0% alcool.

Kitul de concurs a fost oferit într-un rucsac de sport, acesta conținând un tricou tehnic pentru alergare ProTouch de la Intersport, un bidon de hidratare și un baton energizant de la PowerBar, o băutură de migdale și o bautură de cocos oferite de Alpro. Câștigătorii au fost recompensați cu premii în bani în valoare totală de 7.200 lei.

Urmați linkurile pentru galeria foto și rezultate.

Urmează ediția de toamna pe 18 septembrie și ediția de iarnă pe 11 decembrie.

Parteneri: BCR,  Borsec, Ciuc Natur Radler, Carrefour, PowerBar, Eisberg, Barilla, Romprest, Casa Alba

Parteneri media: Kiss FM, Preda Publishing, Running Mag

Pareneri tehnici: Stejarii Country Club, Netopia mobilPay, Web2sms, Polar, Quantix Marketing Insights, Bucharest 10k & Family Run, Smart Atletic.

Comentarii

Articolul precedentRoad Grand Tour – Kids Edition: Am cucerit două trofee!
Articolul următorCum a fost la Campionatul European de Cross Duatlon
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE