Ecran LED - plaja The Palm - Therme Bucuresti

13632829_10154917287109989_1371460876_oMiercuri seară am fost cu familia la Therme București, la invitația reprezentanților centrului de relaxare. Copiii și Ioana s-au distrat în zona Galaxy, la toboganele cu apă, iar eu am fost să văd prima semifinală a Campionatului European de Fotbal, Portugalia – Țara Galilor, pe ecranul LED înalt cât un bloc de trei etaje, cu o suprafață de 144 de metri pătrați (16×9 metri).

Știați de el? E cel mai mare ecran din România, este făcut din mai multe blocuri LED și are o luminozitate incredibilă, poate fi utilizat și în timpul zilei.

Programul Therme în perioada Campionatului este luni-joi până la 23:30 și vineri-duminică până la 1 noaptea. Mai e un singur meci, marea finală Portugalia – Franța, ce va avea loc duminică. Dacă vreți să aveți parte de o experiență inedită, veniți la Therme, berea e rece, șezlongurile spațioase, iar ecranul face toți banii. Accesul la vizionarea meciurilor este inclus în tariful de intrare la Therme București.

Ecran LED - plaja The Palm - Therme Bucuresti

Zici că-i cât un teren de fotbal și totuși se vede sticlă. Dacă ar fi existat așa ceva și în timpul Campionatului Mondial din SUA cred că aș fi leșinat de fericire. Îmi aduc aminte cum mă înghesuiam cu prietenii pe la cine știe ce terasă, care avea un amărât de proiector și ne uitam la meciuri pe un cearceaf zbârcit, luminat de pixeli săraci.

Dacă veniți mai devreme nu ratați toboganele!

Dacă ajungeți cu câteva ore înainte să înceapă marea finală nu ratați cea mai mare piscină cu valuri din România, în zona Galaxy. Nu-i mai scoteam pe copii de-acolo, am stat până la 00.15, nu mai eram decât noi în bazin. Iar toboganele cu apă au făcut senzație, nu i-am mai văzut niciodată atât de entuziasmați pe Vlăduț și pe Natalia.

Zona Galaxy are nu mai puțin de 1,3 kilometri de tobogane acvatice. Apa este ciorbică, are peste 30 de grade, cei mici s-au bălăcit ore în șir și mi-a plăcut faptul că erau suficiente tobogane pentru toți, niciunul periculos, iar peste tot erau salvamari care supravegheau.

Copiilor mei le-a plăcut cel mai mult la toboganele The Racer:

Înainte de meci te poți relaxa în piscina exterioară sau poți lăsa briza să te mângâie în timp ce te legeni în hamac. Sau, de ce nu, poți să treci prin experiența binefăcătoare a saunei.

Hamac Therme Bucuresti

Apropos, meciurile pot fi urmarite și în zona Galaxy. Pe terasa exterioara a fost instalat un ecran LED de 9X6 metri.

Transport gratuit

Cei de la Therme asigură transportul gratuit către centru de la Eroilor și din Floreasca, și înapoi înspre oraș.

Traseu Eroilor: Pod Opera – Kogălniceanu – Cișmigiu – Universitate – Piața Romană – Piața Victoriei – Arcul de Triumf – Piața Presei – Antena 1 – Otopeni – Therme.

Plecările se fac din două în două ore, de luni până joi începând cu ora 9 și înapoi de la Therme începând cu ora 10, iar vineri-duminică începând cu ora 8 și înapoi începând cu ora 9.

Traseu Floreasca: Calea Floreasca și Radu Captariu 194 – Ceaikovski – Mall Promenada – Aurel Vlaicu – Nicolae Caramfil în stația 112/301 – Pasaj Aviației – Piața Băneasa – Otopeni – Therme.

Plecările se fac la fel, din două în două ore L-J începând cu ora 9 și V-D începând cu 9, iar înapoi L-J începând cu 10:15 și V-D începând cu 10:15.

Therme București este cel mai mare complex de relaxare și distracție construit din Europa, cu piscine speciale și tobogane cu apă termală extrasă de la mare adâncime, înconjurat de orhidee și palmieri și baruri în apă. Are o suprafață totală de 250.000 de metri pătrați, iar 30.000 sunt acoperiți. Piscinele ocupă “doar” 3000 de metri pătrați.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds