Alin Toader

L-am remarcat pe Alin Toader de câțiva ani, de când particip împreună cu copiii mei la concursurile de ciclism. E un puști foarte simpatic, care câștigă aproape toate competițiile de mountain bike la care participă.

M-a impresionat forța și totodată lejeritatea cu care își depășeșește adversarii.

A câștigat anul acesta multe concursuri și, uitându-mă pe timpii lui, am constatat că e mai iute și decât mulți dintre adulți.

Și-a asigurat locul 1 la toate concursurile Riders Club la care a participat în 2016: Ziua B, Topoloveni Summer Tour, La Broaște, Livada cu Cireși și Dumbrava cu Mărgăritar. Pe acestea le-a câștigat și anul trecut, când a mai obținut și un loc 2, la Haiduci și Domnițe.

Să vă mai spun că a câștigat Prima Evadare, atât anul acesta, cât și anul trecut? Împreună cu vărul său, Tedi Toader, a făcut 01:34:05 până la Palatul Ghica! Eu am făcut 01:29:07 până la Palatul Ghica anul acesta, când am tras cât am putut de mine la cel mai greu concurs de mountain bike din viața mea.

În 2015, când a parcurs îngreul traseu de la Prima Evadare, Alin Toader a câștigat categoria Familie 9-14 ani (rudă și copil) cu incredibilul timp de 03:34:54!

În prezent, Alin Toader se antrenează cu Marian Frunzeanu, multiplu campion național la ciclism. Marian mi-a spus că Alin Toader are toate șansele să ajungă și el campion, dacă se ține de acest sport.

Alin Toader si Marian Frunzeanu

Sper ca sponsorii să-l aibă în vedere și să-l ajute să ajungă cât mai departe. Sunt fanul lui și îl voi urmări cu atenție în continuare.

Bonus

Ia priviți ce start ia puștiul la un concurs MTB!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “El e Alin Toader, viitorul campion național la mountain bike”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds