Alin Toader

L-am remarcat pe Alin Toader de câțiva ani, de când particip împreună cu copiii mei la concursurile de ciclism. E un puști foarte simpatic, care câștigă aproape toate competițiile de mountain bike la care participă.

M-a impresionat forța și totodată lejeritatea cu care își depășeșește adversarii.

A câștigat anul acesta multe concursuri și, uitându-mă pe timpii lui, am constatat că e mai iute și decât mulți dintre adulți.

Și-a asigurat locul 1 la toate concursurile Riders Club la care a participat în 2016: Ziua B, Topoloveni Summer Tour, La Broaște, Livada cu Cireși și Dumbrava cu Mărgăritar. Pe acestea le-a câștigat și anul trecut, când a mai obținut și un loc 2, la Haiduci și Domnițe.

Să vă mai spun că a câștigat Prima Evadare, atât anul acesta, cât și anul trecut? Împreună cu vărul său, Tedi Toader, a făcut 01:34:05 până la Palatul Ghica! Eu am făcut 01:29:07 până la Palatul Ghica anul acesta, când am tras cât am putut de mine la cel mai greu concurs de mountain bike din viața mea.

În 2015, când a parcurs îngreul traseu de la Prima Evadare, Alin Toader a câștigat categoria Familie 9-14 ani (rudă și copil) cu incredibilul timp de 03:34:54!

În prezent, Alin Toader se antrenează cu Marian Frunzeanu, multiplu campion național la ciclism. Marian mi-a spus că Alin Toader are toate șansele să ajungă și el campion, dacă se ține de acest sport.

Alin Toader si Marian Frunzeanu

Sper ca sponsorii să-l aibă în vedere și să-l ajute să ajungă cât mai departe. Sunt fanul lui și îl voi urmări cu atenție în continuare.

Bonus

Ia priviți ce start ia puștiul la un concurs MTB!

Comentarii