Maratonul Olteniei 2017

S-au deschis înscrierile la Maratonul Olteniei, care propune şi în 2017 două concursuri, mountain biking şi alergare offroad, în perioada 26-27 august, în vecinătatea oraşului Râmnicu Vâlcea.

Vor fi patru probe, două de bicicletă, două de alergare, respectiv 33 şi 51 km şi 22 şi 10,5 km.

[table id=19 /]

Primii 50 de participanţi  care se înscriu la oricare dintre probe au o taxă promoţională de 50 de lei. Primii cinci participanţi care aleg pachetul combo beneficiază de o taxă promoţională de 75 de lei, indiferent de combinaţia aleasă. Oferta Happy ţine până în data de 19 mai, în limita locurilor disponibile.

Foarte important, contravaloarea taxelor de participare şi cea a donaţiilor individuale făcute de sportivi direct pe site vor fi direcţionate integral pentru dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) Vâlcea.

Maratonul Olteniei în 2016

Anul trecut, au luat startul 543 de concurenţi, 292 la cursele de MTB, 256 la cursele de alergare. Să nu-i uităm pe copii, care s-au întrecut în cadrul unui cross special organizat pentru ei, au fost 135 de micuţi, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Au fost 102 voluntari, angajaţi ai CEZ, iar concursul a avut loc sub deviza „cursa 4×4 pentru corpul tău!”

În 2016 taxele de participare au fost completate de către CEZ România cu până la 15.000 de euro, bani care au fost folosiţi pentru achiziţionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecvenţă pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

Maratonul Olteniei este un eveniment susţinut şi sponsorizat de către CEZ România.

Te-ar putea interesa şi experienţele mele la acest concurs:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Maratonul Olteniei 2017 – au început înscrierile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds