Pegas Buftea Triatlon - Ciprian Balanescu - Beres Hunor
Foto: Radu Cristi

Sâmbăta asta, pe 22 iulie, are loc Pegas Triatlon Buftea 2017, primul concurs de triatlon de şosea din circuitul Bittnet RTS, care cuprinde şapte competiţii de triatlon clasic, pe distanţe standard, sprint şi supersprint.

M-am uitat pe lista de concurenţi care s-au înscris la Pegas Triatlon Buftea şi am extras o listă scurtă cu sportivii pe care eu îi văd potenţiali câştigători ai competiţiei, la proba olimpică. Te invit să votezi mai jos cine crezi că va câştiga concursul.

P.S. În mod normal, l-aş fi trecut şi pe Ciprian Bălănescu, cel care a câştigat de altfel anul trecut concursul, dar nu se află pe lista concurenţilor şi nici nu cred că va participa. Cred că se pregăteşte pentru Campionatul European de Cross Triathlon, ce va avea loc în data de 30 iulie (atunci e startul pentru Elite).

[poll id=”2″]

La fete nu mai fac sondaj, e destul de simplu de ghicit: Antoanela Manac va câştiga detaşat concursul pentru simplul fapt că nu are contracandidate. Pe locul doi cred că va veni Aida Zodie, o sportivă amatoare, dar foarte puternică.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds