Comunitatea 321sport a inițiat o campanie de donare de sânge în perioada 6-20 decembrie, numită #MyBloodIsGold, care se adresează în mod special comunităților sportive din România.

Chemarea la donare este valabilă pentru oricine este major, are peste 50 de kg, este sănătos și se încadrează în condițiile impuse de centrele de donare.

În ce privește condițiile pentru cei vaccinați anti-COVID sau trecuți prin boală recent, dat fiind că trecem printr-o perioadă în care regulile se schimbă frecvent sau diferă de la județ la județ, trebuie să sunați la cel mai apropiat centru de donare.

În România există cel puțin un centru în fiecare județ: https://www.donare-sange.ro/centre.

Kitul Donatorului

Primele 300 de persoane care vor face dovada donării vor primi Kitul Donatorului. Pentru a-l primi, trebuie să faceți o poză stickerului aplicat pe carnetul de donator și să o urcați în acest formular: https://bit.ly/KitulDonatorului.

Toate detaliile despre mecanismul campaniei sunt pe site-ul https://www.321sport.ro/mybloodisgold/

#MyBloodIsGold

Prima donare de sânge a comunității 321sport a fost în noiembrie 2015, la câteva zile după tragedia de la Colectiv, când medicii lansau mesaje despre lipsa de sânge pentru pacienți. De atunci, 321sport a organizat cel puțin două donări de sânge în fiecare an, implicând sute de alergători în demersul de a salva vieți.

Anul acesta este pentru prima dată când 321sport merge mai departe și transformă campania într-una națională, unindu-și forțele cu mai multe comunități de alergare din România, competiții de profil și lideri de opinie.

#MyBloodIsGold este un proiect al 321sport, prezentat de Emia, susținut de SportVision și Sun Plaza, încurajat de Zuzu Fit și Nivea.

Comunități de alergare și evenimente de profil care susțin cauza: Transylvania Mountain Festival, Runners Club, Running Iași, Unstoppable, Bucharest Running Club, Alpin Film Festival, Craiova Running Club.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds