Alexandru Diaconu, triatlonistul anului 2010, care a obţinut locul 19 la Campionatul Mondial de Triatlon M20-24, unde a şi stabilit un nou record naţional (1h 54’09”), are nevoie de o sumă de aproximativ 20.000 – 25.000 euro, pentru a duce la bun sfârşit pregătirea pentru competiţiile din acest sezon.

Planurile lui Alexandru Diaconu sunt ambiţioase.

“Aş dori să particip la  Campionatul Mondial de Half-Ironman-Florida şi  la Campionatul Mondial de Triatlon Olimpic-China Beijing, ambele desfăşurându-se în a doua jumatate a sezonului. Pentru a reuşi să particip la aceste două competiţii, la care doresc să mă clasez în top 10, aş avea nevoie de aproximativ 2-3 competiţii pregătitoare. Scopul acestora este de a ma ajuta să ajung în formă  maximă pentru Campionatele Mondiale”, scrie Alexandru Diaconu pe blogul său, pe care l-am descoperit azi via Gabi Solomon.

Dacă doriţi să-l ajutaţi pe Alexandru o puteţi face în mai multe feluri. Cel mai simplu ajutor este să-i promovaţi site-ul, numele şi dorinţa lui de a deveni campion, aşa cum fac şi eu acum.

Dacă doriţi să faceţi ceva şi mai concret, puteţi să-i donaţi o sumă prin PayPal, care să-l ajute să-şi îndeplinească visurile.

Alexandru şi-a făcut şi un necesar de buget pentru 2011, extrem de detaliat. Îl puteţi găsi aici.

Mai jos puteţi urmări un film de prezentare a triatlonistului Alexandru Diaconu.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sqqjvapsJWs&feature=player_embedded’]

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Triatlonistul Alexandru Diaconu are nevoie de 25.000 euro”
  1. se pare ca la noi triatlonul are 4 probe … inot, alergare, mers cu bicicleta …. si cautatul de sponsori
    parca ai mai avut un triatlonist in cautare de niste jdemii de euro … tipul cu jocurile olimpice de la londra
    sper sa faca rost de bani amandoi … de fapt sper sa ne scoatem toti cu niste bani cat mai curand 😀 … sa fie bine pentru toata lumea :))
    ma bag si eu pe lista la mosu cu vreo 3000 – 5000 de euro sa-mi iau o bicla smechera de touring… daca se poate … nu e vreo panica sau ceva 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds