Alexandru Diaconu, triatlonistul anului 2010, care a obţinut locul 19 la Campionatul Mondial de Triatlon M20-24, unde a şi stabilit un nou record naţional (1h 54’09”), are nevoie de o sumă de aproximativ 20.000 – 25.000 euro, pentru a duce la bun sfârşit pregătirea pentru competiţiile din acest sezon.

Planurile lui Alexandru Diaconu sunt ambiţioase.

“Aş dori să particip la  Campionatul Mondial de Half-Ironman-Florida şi  la Campionatul Mondial de Triatlon Olimpic-China Beijing, ambele desfăşurându-se în a doua jumatate a sezonului. Pentru a reuşi să particip la aceste două competiţii, la care doresc să mă clasez în top 10, aş avea nevoie de aproximativ 2-3 competiţii pregătitoare. Scopul acestora este de a ma ajuta să ajung în formă  maximă pentru Campionatele Mondiale”, scrie Alexandru Diaconu pe blogul său, pe care l-am descoperit azi via Gabi Solomon.

Dacă doriţi să-l ajutaţi pe Alexandru o puteţi face în mai multe feluri. Cel mai simplu ajutor este să-i promovaţi site-ul, numele şi dorinţa lui de a deveni campion, aşa cum fac şi eu acum.

Dacă doriţi să faceţi ceva şi mai concret, puteţi să-i donaţi o sumă prin PayPal, care să-l ajute să-şi îndeplinească visurile.

Alexandru şi-a făcut şi un necesar de buget pentru 2011, extrem de detaliat. Îl puteţi găsi aici.

Mai jos puteţi urmări un film de prezentare a triatlonistului Alexandru Diaconu.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sqqjvapsJWs&feature=player_embedded’]

Comentarii

Articolul precedentNu rataţi: ExpoBike 2011 aduce peste 30 de producători de biciclete
Articolul următorCam de câtă adrenalină are nevoie Neil Amonson?
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE