cyclopedia_logo

Magazinul de biciclete Cyclopedia a devenit importator direct în România pentru Airzound Bike Horn, cele mai puternice tipuri de claxoane pentru biciclişti (115 decibeli) din ce există pe piaţă.

Am avut şi eu unul, luat de pe Chainreactioncycles, dar care din nefericire mi-a fost furat chiar de la locul de muncă. Al meu se numea Samui Air Zound şi a costat 20 de euro (aproximativ 85 lei).

Cyclopedia vinde Airzound Bike Horn cu 110 lei. Pe Amazon.com e 30 de dolari (aproximativ 95 lei), dar dacă vrei să-l cumperi de acolo trebuie să mai adaugi şi transportul şi s-ar putea să ajungi la un preţ chiar mai mare decât la Cyclopedia.

Produsul poate fi testat la magazinul Cyclopedia, aflat pe Calea Floreasca 120-122. Programul este 10.30-19.30, de luni până vineri, 12.00-17.00 sâmbătă, 12.00-15.00 duminică.

Câteva caracteristici ale acestui claxon:

 • scoate un sunet de 115 decibeli. Volumul poate fi reglat;
 • n-are nevoie de baterii. Se încarcă cu pompa de bicicletă;
 • la volum maxim, Airzound Bike Horn se descarcă după aproximativ 30 de claxonări;
 • se poate monta pe ghidonul bicicletei;
 • cântăreşte sub 150 de grame;

Airzound Bike Horn este un claxon ce poate salva viaţa unui biciclist care merge mult prin oraş, mai ales într-unul foarte aglomerat, precum Bucureşti, unde de multe ori bicicliştii nu sunt consideraţi parteneri de trafic.

Vorbesc din proprie experienţă. Mi s-a întâmplat des să merg cu viteză (35-40 km/h) şi să zăresc din timp câte un idiot care vroia să iasă stânga sau dreapta pe şoseaua principală, fără să se asigure dacă vine cineva care are prioritate, adică eu, biciclistul. Claxonul ăsta nu ţârâie, nu clincăie (na, că am făcut şi un verb dintr-o interjecţie 🙂 ), ci muge, ca unul de TIR. Este extrem de eficient, sună fix ca un claxon de  maşină, iar cel claxonat se va opri instantaneu, garantat.

O să-mi iau şi eu unul şi voi reveni cu un film demonstrativ 🙂

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

11 thoughts on “Airzound Bike Horn, cel mai tare claxon de biciclişti, adus şi în România”
 1. Am cumparat unul de vreo 5 zile si…..nu sunt extraordinar de incantat de el. Produsul e din materiale de o calitate indoielnica as putea sa spun. Ma asteptam ca macar bidonul sa fie din aluminiu nu de plastic,iar incarcarile sa nu fie atat de dese. Cei 115 decibeli isi fac treaba primele 3 apasari dupa care scad in intensitate si ajungi la un maxim de 10 ori, apoi trebuie incarcat. Ideea e ca alternativa fara baterii ‘mari’ astazi pe piata nu exista(pentru ca cele cu baterii normale sunt niste fâsuri)….. Asa ca enjoy…:)))

 2. am telefonat la numarul de tel afisat… nici o sansa sa primesti un claxon de genul, mai ales, nu se trimite in tara.. pacat..cumparatori ar fi…

 3. Sal. Cine stie la ce pret a mai ajuns un Claxon de genul din prezentarea de mai sus !?? Din cate stiu erau aproximativ 100 lei cand au aparut, acum banuiesc ca s-au mai ieftinit . Ms Astept raspuns.

 4. Am discutat deja pe YM ieri, dupa ce am postat aici. Eu eram unul din cei 3 🙂
  Trec azi, ieri a fost rupere de nori 🙂

  Succes.

 5. salut Thomas

  ne cerem scuze pt inconvenient dar din pacate acum se lucreaza la site

  nu am primit niciun mesaj pe yahoo de la tine desi astazi am vorbit cu 3 clienti pe yahoo msng.

  te rugam sa ne contactezi pe 021 230 02 13 si te vom ajuta cu mare placere. claxoane sunt pe stoc

  din pacate experienta noastra cu siteul a fost una foarte neplacuta si ghinionista si abia acum am reusit sa gasim o persoana serioasa care sa se ocupe de site si in timp ce-ti scriu lucreaza la el.

  inca o data scuze

 6. Din pacate Cyclopedia nu raspunde nici pe YM (cu toata ca ii arata on-line) si nici pe e-mail
  Delivery to the following recipient failed permanently:

  cumpara@cyclopedia.ro

  Technical details of permanent failure:
  Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 No Such User Here (state 14).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds