Acasă Blog Airzound Bike Horn, cel mai tare claxon de biciclişti, adus şi în...

Airzound Bike Horn, cel mai tare claxon de biciclişti, adus şi în România

cyclopedia_logo

Magazinul de biciclete Cyclopedia a devenit importator direct în România pentru Airzound Bike Horn, cele mai puternice tipuri de claxoane pentru biciclişti (115 decibeli) din ce există pe piaţă.

Am avut şi eu unul, luat de pe Chainreactioncycles, dar care din nefericire mi-a fost furat chiar de la locul de muncă. Al meu se numea Samui Air Zound şi a costat 20 de euro (aproximativ 85 lei).

Cyclopedia vinde Airzound Bike Horn cu 110 lei. Pe Amazon.com e 30 de dolari (aproximativ 95 lei), dar dacă vrei să-l cumperi de acolo trebuie să mai adaugi şi transportul şi s-ar putea să ajungi la un preţ chiar mai mare decât la Cyclopedia.

Produsul poate fi testat la magazinul Cyclopedia, aflat pe Calea Floreasca 120-122. Programul este 10.30-19.30, de luni până vineri, 12.00-17.00 sâmbătă, 12.00-15.00 duminică.

Câteva caracteristici ale acestui claxon:

  • scoate un sunet de 115 decibeli. Volumul poate fi reglat;
  • n-are nevoie de baterii. Se încarcă cu pompa de bicicletă;
  • la volum maxim, Airzound Bike Horn se descarcă după aproximativ 30 de claxonări;
  • se poate monta pe ghidonul bicicletei;
  • cântăreşte sub 150 de grame;

Airzound Bike Horn este un claxon ce poate salva viaţa unui biciclist care merge mult prin oraş, mai ales într-unul foarte aglomerat, precum Bucureşti, unde de multe ori bicicliştii nu sunt consideraţi parteneri de trafic.

Vorbesc din proprie experienţă. Mi s-a întâmplat des să merg cu viteză (35-40 km/h) şi să zăresc din timp câte un idiot care vroia să iasă stânga sau dreapta pe şoseaua principală, fără să se asigure dacă vine cineva care are prioritate, adică eu, biciclistul. Claxonul ăsta nu ţârâie, nu clincăie (na, că am făcut şi un verb dintr-o interjecţie 🙂 ), ci muge, ca unul de TIR. Este extrem de eficient, sună fix ca un claxon de  maşină, iar cel claxonat se va opri instantaneu, garantat.

O să-mi iau şi eu unul şi voi reveni cu un film demonstrativ 🙂

Comentarii