Cea mai tare chestie care mi se întâmplă chiar acum, voi apărea pe coperta revistei Men’s Health cu această fotografie, iar singura condiție să mi se îndeplinească acest vis este ca poza să obțină 1.000 de like-uri. Deci, ajută-mă să devin celebru! 🙂

De fapt, stai, e o glumă, te-ai prins nu? Nu pleca, am nevoie de like-ul tău, pentru că particip la un concurs ce are ca premiu o cameră video GoPro și tare mult îmi doresc jucăria asta, pentru blog, pentru acțiune, pentru concursuri, pentru interviuri, pentru câte și mai câte!

Camera video GoPro - concurs Greenfield

Care-i faza. Am participat duminică la Băneasa Forest Run, un concurs de alergare prin pădurea Băneasa. Pe la km 9, kilometrul Greenfield cum i-au spus organizatorii, am fost pozat în această ipostază superbă – îmi dau chiar și eu un like!

Acum că am salvat-o și publicat-o pe Facebook, nu-mi mai rămâne decât să trimit un mesaj organizatorilor cu mersajul ”Particip la concurs”. Apropos, dacă ai participat la Băneasa Forest Run poți face și tu asta.

Mai adaugă și hashtagurile #WelcomeToMyPlayground și #GreenfieldResidence și gata, ești înscris în concurs și poți câștiga o cameră video GoPro, Full HD, Silver Edition.

Sper că organizatorii vor aprecia cât de fair play sunt :), că-i invit și pe alții să intre în concursul Greenfield.

În fine, timp de 10 zile, deja am ratat una, de luni 05.11.2018, până joi, 15.11.2018, ora 23:59, prietenii, rudele sau chiar necunoscuții îmi pot aprecia și distribui fotografia. Dacă primește fotografia primește și share iau extrapuncte.

Ce mai, trebuie să iau cele mai multe like-uri ca să pot câștiga superbitatea de cameră video GoPro.

Mă ajutați? Dați un like, un share, o măslină pentru fotografie? CHIAR AICI!

P.S. Citiți regulamentul dacă vreți să participați și voi.

Comentarii