Te invit la Bucharest Old Town Race, o cursă de alergare prin centrul vechi al Bucureştiului, organizată de către Kick Off Events, aceeaşi care organizează şi The Color Run, despre care am mai vorbit.

Evenimentul va avea loc în data de 29 martie şi propune două curse, de 5 km şi de 10 km.

Mi se pare inedit să alerg prin centrul vechi, unde de regulă merg să beau 🙂 O să-mi aduc şi copiii, să-mi facă galerie. Eu voi participa la cursa de 10 km.

Bucharest Old Town Race

Iată şi kitul de participare, care este diferit în funcţie de cursa pe care ţi-o alegi. Deci, primeşti aşa:

Kit 5KM
Kit 5KM
Kit 10KM
Kit 10KM

Taxa de participare este de 50 de lei pentru cursa de 5 km şi de 80 de lei pentru cursa de 10 km. Plăţile se fac prin transfer bancar în contul: Kick Off Events RO02RZBR 0000 0600 1642 0808, deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Amzei, sector 1, Bucureşti.

Organizatorii nu au menţionat dacă există o limită a numărului de participanţi, revin cu informaţia atunci când îmi va fi disponibilă.

În afară de Bucharest Old Town Race vor mai fi anul acesta încă două alte curse, cel puţin la fel de interesante: The Halloween Night, care va avea probabil un traseu cu decoruri de groază, vrăjitoare, fantome, monştri, şi Winter Race, pentru masochiştii 🙂 care vor să alerge pe ger.

Comentarii