Alex Ciocan

Update 10 iulie 2015

Alex Ciocan este în continuare comentator la Eurosport, şi încă unul foarte bun. Merită să-l ascultaţi mai ales la etapele din Turul Franţei. Între timp, Alex Ciocan a devenit organizator de concursuri, căutaţi informaţii despre Road Grand Prix şi vă veţi prinde ce lucruri extraordinare face. Şi, dacă n-ar fi de ajuns pentru el, Alex Ciocan este cel care răspunde de operaţiunile pentru România ale brandului Rose Bikes.


Alex Ciocan, antrenorul secund al echipei de ciclism Dinamo, a fost angajat de către Eurosport România în calitate de comentator la cursele de ciclism transmise de postul TV.

Probabil că Alex a convins în Turul Franţei, unde a fost invitat să comenteze câteva dintre etape şi unde s-a văzut o diferenţă clară între comentariul celor vechi, despre reţete de mâncare şi castelele Franţei şi comentariile lui la obiect şi interesante.

“Îmi place ciclismul, îmi place să vorbesc despre el, practic ciclismul, asta am făcut aproape toată viaţa (plus 7 ani de handbal, 3 de fotbal, 2 de atletism, volei, înot, scrimă, pregătire la mate, engleză, anatomie şi română) :), aşa că de acum încolo vom urmări împreună multe curse de ciclism”, a spus Alex Ciocan.

Mi se pare că o persoană mai potrivită nici că puteau găsi cei de la Eurosport România. Felicitări Alex! Sigur am să te urmăresc.

Comentarii

Articolul precedentÎn refacere
Articolul următorCelebrităţi pe bicicletă: Kevin Costner
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE