Emilian Nedelcu - Crosul pentru Viata 2019

A fost o vreme aproape perfectă pentru alergare sâmbătă, 16 martie 2019, la Crosul pentru Viață, un concurs sportiv caritabil, ale cărui fonduri obținute în urma taxelor de concurs vor fi folosite pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Am spus aproape perfectă pentru că a cam bătut vântul, nu foarte rău, dar suficient cât să șicaneze în timpul alergării.

Am avut un singur obiectiv la această competiție, să mă clasez pe locul 1!

N-am reușit, pentru că a fost mai bun ca mine Cristi Luțic, și Dumitru Nicolaev, și Marian Coman, și Andrei Livezeanu, și Ioan Coroiu, și Marian Morait, și George-Iustin Paltinel, și Nicu Cotinel Dumitru, și Lucian Nicolae Gavrilă, și Mihai Neagu, și Ionuț Neagoe, și Mariana Cristea, și Sebastian Preda, și Gioacchino Flavio Salvati, și Claudia Necula, și Bogdan Tănăsoiu, și Dan Dudaș, și Virgil Alecu, și Emil Tircomnicu, și Constantin Chiriță, și Ionuț Ioniță, și Florin Simion, și George Terinte-Balcan, și Alexandru Pârvănescu, și Sebastian Popescu, și Andrei Gabriel Drăgan, și Gabriel Pătrașcu, și Mircea Dominte, și Bogdan Mitcu, și Andreea Diana Iordache, și Narcis Radu, și Marius Moise, și Gauthier Komiwes, și Aurel Bufteac.

Felicitări, băieți și fete! Ați fost mai buni decât mine. Nu știu dacă a fost noroc, în orice caz ați ajuns înaintea mea la linia de finish.

În fine, fără cei 34 de concurenți și concurente din fața mea aș fi câștigat Crosul pentru Viață, proba de 11 km. N-a fost să fie, a bătut vântul, am mâncat eu junk food înainte de cursă (biscuiți integrali cu miere), asta e, m-am clasat pe locul 35 la open, din 185 de finisheri.

Lăsând gluma la o parte, consider că sunt în grafic. Anul trecut alergam 10 km cu 4.45, iar sâmbătă am fost la 4.34min/km. E bine, deci.

Sper să îmi mențin forma și duminica ce vine, când alerg la Băneasa Forest Run, tot 11 km, numai că de data asta prin pădure. O să fie mai greu, pentru că se aleargă pe teren offroad și sunt mai multe întoarceri.

Dacă eu m-am clasat ”doar” pe locul 5 la categorie, Natalia a salvat onoarea clanului Nedelcu (pentru a câta oară?) și s-a clasat pe locul 2 la crosul copiilor, la categoria ei de vârstă.

Foto: Victorin Văduva

A participat și Vlăduț, a tras de el până a simțit că i se înmoaie picioarele, după cum mi-a mărturisit după, s-a clasat între primii 6-7 concurenți. Apreciez foarte mult la Vlăduț că dă totul din el la un concurs, chiar dacă nu iese pe podium. Luptă până la capăt, face tot ceea ce depinde de el, iar asta mi se pare o mare calitate.

Foto: Victorin Văduva

Mulțumesc Asociației Pegas Triatlon pentru invitația de a participa la concurs, a fost o experiență plăcută, sper să revin și anul viitor la acest eveniment.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE