Am primit mult feedback la articolul „Cel mai bun echipament de ploaie”. O parte din el s-a  concretizat în comentarii pe blog, pentru care le mulţumesc participanţilor, o altă parte a fost off the record, la telefon sau pe e-mail.

Lucrurile mi s-au înfăţişat astfel într-o nouă lumină şi nu mi-e ruşine să recunosc că AM GREŞIT.
Am greşit atunci când am susţinut că atunci când nu ai bani de echipamente pentru bicicletă trebuie să cauţi alternative în alte domenii.
Da, o ştim cu toţii, se  întâmplă multor biciclişti amatori din România să nu aibă bani, mai ales în condiţiile în care de  multe ori preţurile magazinelor specializate sunt extrem de piperate.
Totuşi,  pentru aceştia alternativa nu sunt magazinele pescăreşti :), ci echipamentele second hand, o soluţie care-mi era atât la îndemână s-o formulez, dar nu am făcut-o.
Da,  second hand-ul poate fi o soluţie, dar aici am nevoie şi de ajutorul vostru. Care sunt locurile în care putem găsi  echipamente second hand pentru biciclişti?
Eu am identificat următoarele:
  • okazii.ro
  • ciclism.ro, secţiunea bazar
  • forumul Softpedia
Ştie cineva dacă există şi magazine fizice de  echipamente second hand? Sau, poate, dacă există magazine de biciclete care vând şi echipament second hand?
P.S. Mă bucur că reprezentanţii  magazinelor de biciclete încep să comenteze pe acest blog.  Am nevoie de sfatul lor de specialişti şi faptul că ei citesc ceea ce scriu eu şi-mi comentează greşelile sau ideile bune  este o confirmare că biciclistul.ro se mişcă într-o direcţie bună. Mulţumesc!

Comentarii