Clubul Olimpia organizează duminică, 7 august, un concurs de triatlon  – Cupa Olimpia –  în parcul Herăstrău (intrarea dinspre şoseaua Nordului, ambasada Chineză).

Probele:

  • înot  750 m
  • ciclism 15 km
  • alergare 5 km

Există şi pentru copii (<14 ani):

  • înot 150 m
  • ciclism  5 km
  • alergare 2 km

Startul se va da devreme, la 09.30, iar înscrierile încep la  08.30 dimineaţa.

La concurs vor participa  atât sportivi legitimaţi, cât şi amatori. Cu alte cuvinte, este invitată toată lumea.  Nu există taxă de înscriere.

Pentru a vă putea înscrie la acest concurs trebuie să aveţi actul de identitate la voi şi cască de biciclist. Evident, de la sine înţeles, bicicleta trebuie să fie în stare bună de funcţionare.

Startul se va da în acelaşi timp, din apă, pentru toate categoriile  de participanţi.

“Momentan nu avem  premii stabilite pentru această competiţie. Asta-i situaţia, suntem un club sărac”, a declarat pentru Biciclistul.ro Cristian Mihaltan,  antrenor de ciclism în cadrul clubului.

Clasamentul va fi întocmit separat, pentru fiecare categorie de participanţi. Categoriile vor fi stabilite la faţa locului, în funcţie de numărul de înscrieri.

“Asfaltul este de calitate, fără gropi”, a spus Mihaltan, care recomandă concurenţilor să-şi aducă bicicletele de tip cursieră.

La  faţa locului va trebui  completată o declaraţie pe proprie răspundere potrivit căreia concurentul zice că-i apt din punct de vedere medical pentru această competiţie.

Eu merg. Vă  aştept şi pe voi, în număr  cât mai mare, mai ales că locul de desfăşurare este la îndemână, cel puţin pentru bucureşteni.

Comentarii