Foto: organizator

Asociația Pegas Triatlon Club pregătește mai multe noutăți pentru sezonul 2019, iar cea mai importantă este faptul că va organiza un festival sportiv în perioada 15-16 iunie 2019.

Festivalul multisportiv de la Buftea va cuprinde o competiție de duatlon, una de triatlon și un concurs de alergare pe distanța semimaraton. De asemenea, vor fi organizate și curse de alergare pentru copii.

”Ne așteptăm la un număr total de 2.000 de concurenți care vor lua startul la cursele pe care le vom organiza în sezonul 2019”, a declarat pentru Biciclistul.ro Cosmin Rogoveanu, reprezentant al Asociației Pegas Triatlon Club.

O altă noutate este faptul că la Buftea va fi organizat Campionatul Național de Triatlon Sprint.

”Traseul concursului de triatlon de la Buftea este foarte potrivit pentru o competiție de triatlon în viteză, de aceea am și optat pentru organizarea Campionatului Național de Sprint aici”, a spus Cosmin Rogoveanu.

Asociația Pegas Triatlon Club a luat naștere în 2012 și a organizat până în prezent 20 de competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, în 2017.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!