Concurs triatlon Buftea

Foto: organizator

Asociația Pegas Triatlon Club pregătește mai multe noutăți pentru sezonul 2019, iar cea mai importantă este faptul că va organiza un festival sportiv în perioada 15-16 iunie 2019.

Festivalul multisportiv de la Buftea va cuprinde o competiție de duatlon, una de triatlon și un concurs de alergare pe distanța semimaraton. De asemenea, vor fi organizate și curse de alergare pentru copii.

”Ne așteptăm la un număr total de 2.000 de concurenți care vor lua startul la cursele pe care le vom organiza în sezonul 2019”, a declarat pentru Biciclistul.ro Cosmin Rogoveanu, reprezentant al Asociației Pegas Triatlon Club.

O altă noutate este faptul că la Buftea va fi organizat Campionatul Național de Triatlon Sprint.

”Traseul concursului de triatlon de la Buftea este foarte potrivit pentru o competiție de triatlon în viteză, de aceea am și optat pentru organizarea Campionatului Național de Sprint aici”, a spus Cosmin Rogoveanu.

Asociația Pegas Triatlon Club a luat naștere în 2012 și a organizat până în prezent 20 de competiții sportive, printre care și Campionatul Sud-est European de Duatlon, în 2017.

Comentarii

Articolul precedentNu se mai ține Transfier în 2019. Evenimentele NoStress revin în 2020
Articolul următorGala triatlonului românesc: ce competiții s-au anunțat pentru 2019
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE