Triathlon Challenge Mamaia a ajuns la a treia ediţie, ceea ce înseamnă că are participanţi cu tradiţie, nu? Lor le-am adresat întrebarea din titlu, dar şi celor care sunt la primul lor triatlon.

Am primit câteva răspunsuri (peste 45 de comentarii) şi am decis să le contorizez aici, să vedem cum se vor potrivi estimările după ce se va fi terminat competiţia.

Primul răspuns vine din partea lui Steven van Groningen care vrea primul loc la o categorie care nu există  :), peste 50 ani. Hei, Steven, există categoria 45+, aşa că te voi trece pronosticul tău în dreptul acestei categorii.

Şerban Alexandru, tânăr triatlonist din cadrul clubului Olimpia, este realist şi speră că va obţine locul patru la categoria juniori. Anul trecut s-a clasat pe locul cinci.

Radu Marga vrea locul trei la proba olimpică, categoria de vâstă 30+. Are ceva concurenţă acolo, dar e plin de ambiţie şi are şanse reale de reuşită, în opinia mea. Eu pariez pe Radu. Anul trecut, Radu a participat la proba sprint şi s-a clasat pe locul trei la categoria 30+.

Alexandru Diaconu nu vrea să fie arogant, dar spune că va lua locul 1 la proba sprint, categoria sa de vârstă. Nu cred că va fi prea dificil pentru el, având în vedere că este sportiv profesionist.

Oltean Alex estimează că va termina între primii cinci sportivi la proba olimpică, pentru categoria de vârstă 20-29.

Szabo Norbert (despre care am mai scris) e scurt şi la obiect: vrea locul 1, categoria juniori. Anul trecut Norbert s-a clasat pe locul patru.

Cristi Dulacioiu se află la primul său triatlon, iar obiectivul său pentru această ediţie este, în primul rând, ducerea la bun sfârşit a tuturor probelor. Altfel, şi-ar dori să iasă în prima jumătate din clasamentul general.

Dragu Marius mai are puţin şi părăseşte categoria de vârstă 30-39 şi vrea să termine concursul fără incidente majore şi să-l bată pe Radu Marga, care vrea locul trei 🙂 În 2010, Dragu Marius s-a clasat pe locul 11 la proba olimpică, categoria 30+.

Valentin Roşioară va participa la proba sprint şi vrea să facă în aşa fel încât să nu leşine pe  ultimii 2 km de alergare.

Robert Gomoescu, care va participa la proba olimpică, vrea cel puţin locul trei.

Lista rămâne deschisă şi puteţi comenta aici care sunt aşteptările voastre. Facem un clasament provizoriu 🙂

P.S. Eu voi participa la proba sprint, categoria de vâstă 30-39. Îmi doresc foarte mult să mă aflu printre primii zece sportivi de la această probă. Anul trecut, la primul meu triatlon şi cu 10 kg mai greu, m-am clasat pe locul 16 din 36 la categoria mea de vârstă.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!