Ironman 70.3 World Championship 2019 are șase români la start, trei băieți și trei fete, care vor concura la Nisa, Franța, alături de alți 6.000 de participanți veniți din toate colțurile lumii.

Cine sunt conaționalii care vor participa în finala Ironman 70.3 World Championship 2019? Începem cu reprezentantele sexului frumos:

Ironman World Championship 2019 - participare Romania fete
Andreea (stânga), Ioana (sus,dreapta), Gerda (jos, dreapta)

La masculin îi avem pe:

Alex (stânga), George (mijloc), Nicolae (dreapta)

Ironman 70.3 înseamnă 1,9 km înot, 90 km ciclism, 21 km alergare. Distanțele variază cu +/- de la o competiție la alta.

Anul trecut, Ironman 70.3 World Champhionship a avut loc în Africa de Sud, iar la startul competiției s-au aflat patru români: Gerda Maria Dumitru, Mihai Vigariu, Răzvan Doica şi Ştefan Tudose.

Cel mai bun timp l-a avut Mihai Vigariu, 4:26:35, ceea ce i-a adus locul 65 din 325 de participanţi la categoria de vârstă 30-34 de ani.

La nivelul PRO finala mondială a fost câştigată de Jan Frodeno, respectiv Daniela Ryf.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!