După doi ani de pauză pricinuită de pandemie, Băneasa Forest Run, competiție de alergare pentru sportivi amatori, se întoarce pe 10 aprilie. Toți cei care au fost înscriși pentru ediția din martie 2020 au putut să confirme participarea la această ediție sau la cea din toamnă, după care înscrierile au fost deschise și pentru noi participanți. 

Organizatorii au pregătit trei probe pentru participanți: proba de cros (11 km), cea de semimaraton (21 km) și family run (3k) – proba necompetitiva, destinata familiilor cu copii, care vor sa facă mișcare împreună. 

Kitul de participare pentru această ediție conține tricou tehnic de alergare pentru probele de cros și semimaraton și tricou de bumbac pentru participanții de la Family run, medalie de finiher turnată, număr personalizat, fotografii de pe traseu și alte produse pe care le puteți vizualiza pe site-ul competiției, KIT DE PARTICIPARE – Baneasa Forest Run – 10 aprilie 2022.

Băneasa Forest Run sprijină în continuare cauze sociale, Asociația Magic și Hope and Homes for Children, de data aceasta pentru o cauză comună: sprijinirea refugiaților din Ucraina

De la începutul războiului din Ucraina, Asociația Magic își întinde mâinile de ajutor către oamenii care fug zilele acestea din calea atrocităților războiului, cu toată viața într-o valiză, cu prioritate pentru mame și copii. Asociația ajută familiile cu copii care sosesc la noi în țară cu transport, cazare, mâncare, produse de igienă, asistență medicală și logistică. În București, Iași, Brănești, Viena – în toate locațiile Magic pot fi cazați și ajutați refugiați din Ucraina. 

Pentru oricare dintre cele două cauze alergătorii care se înscriu la ediția din 10 aprilie a Băneasa Forest Run pot dona sume de bani sau pot deveni ambasadori pentru strângerea de fonduri. 

Prima ediție Băneasa Forest Run a avut loc în 2018, iar de atunci competiția a crescut, fără excepție, în fiecare an. Băneasa Forest Run este despre alergare de plăcere în mijlocul naturii, pe potecile pădurii din oraș, despre trail run 100%, într-o atmosferă prietenoasă. 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE